Πίρο αντί Μπαζ στη Βαρκελώνη

Νίκος Τσιώκος
Πίρο αντί Μπαζ στη Βαρκελώνη
Ο Μισέλε Πίρο θα αντικαταστήσει τον τραυματία Λορίς Μπαζ στην Avintia στο Γκραν Πρι της Βαρκελώνης, όπως ανακοίνωσε η ομάδα που χρησιμοποιεί μοτοσικλέτες της Ducati.

Δεν τραυματίστηκε μόνο ο Τίτο Ραμπάτ στον αγώνα του Μουτζέλο, αφού το ίδιο ίσχυσε και για τον Λορίς Μπαζ. Τη θέση του στην Avintia, που χρησιμοποιεί μοτοσικλέτες της Ducati, θα πάρει ο Μισέλε Πίρο τουλάχιστον για το Γκραν Πρι της Βαρκελώνης. Αυτό ανακοίνωσε την Παρασκευή (27/5) η ισπανική ομάδα, με τον Ιταλό να λαμβάνει μέρος σε δεύτερο σερί αγώνα του Moto GP, καθώς ήταν παρών και στην Ιταλία με την τρίτη μοτοσικλέτα της Ducati.

«Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στον Λορίς. Ανυπομονούμε να τον δούμε ξανά στο γκαράζ επειδή είναι μέρος της οικογένειάς μας και θα τον στηρίξουμε για την επιστροφή του. Ελπίζουμε στο Άσσεν. Επίσης, θέλω να πω μεγάλο ευχαριστώ στην Ducati που μας έδωσε τον Μισέλε Πίρο για να αντικαταστήσει τον Λορίς στον επόμενο αγώνα. Δεν μπορούσαμε να βρούμε καλύτερο και θα είναι πολύ σημαντικό που θα οδηγήσει τη μοτοσικλέτα μας στη Βαρκελώνη.

Είναι γρήγορος και γνωρίζει όλες τις μοτοσικλέτες της Ducati. Θα είναι ενδιαφέρον να δουλέψουμε μαζί και είμαι σίγουρος ότι θα δώσει μερικές πολύτιμες πληροφορίες στους μηχανικούς μας για να βελτιώσουν το στήσιμο και τα ηλεκτρονικά της μοτοσικλέτας», είπε ο αγωνιστικός διευθυντής της Avintia, Αγκουστίν Εσκομπάρ. «Είμαι χαρούμενος που θα είμαι στον αγώνα στη Βαρκελώνη.

Θα οδηγήσω την GP14.2, μία μοτοσικλέτα που δεν έχω οδηγήσει εδώ και δύο χρόνια. Θα κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα της Avintia. Γι' αυτούς είναι ο εντός έδρας αγώνας τους (η βάση είναι στη Μαδρίτη) και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για ένα καλό αποτέλεσμα. Η εβδομάδα θα είναι προκλητική επειδή μέχρι την Τετάρτη θα είμαι στο Μισάνο για δοκιμές με την Desmosedici GP, ωστόσο θα είμαι έτοιμος.

Ελπίζω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο για να κάνω καλό Γκραν Πρι για την ομάδα. Εύχομαι στον Λορίς τα καλύτερα και να επιστρέψει σύντομα και σε καλύτερη κατάσταση επειδή είχε άσχημο τραυματισμό. Ευχαριστώ επίσης στην ομάδα της Avintia γι' αυτή την ευκαιρία και την Ducati για τη μεγάλη στήριξη», ανέφερε, από τη μεριά του, ο Πίρο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!