Έρχεται το καλοκαίρι το επίσημο video game της Formula1 (pics)

Νίκος Τσιώκος
Έρχεται το καλοκαίρι το επίσημο video game της Formula1 (pics)
Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να κυκλοφορήσει το επίσημο video game της Formula1 για το 2016 και αυτό θα έχει νέο career mode δεκαετίας.

Με τίτλο «F1 2016» θα κυκλοφορήσει το επίσημο video game της Formula1 για τη φετινή σεζόν. Αυτό θα είναι διαθεσιμο για PlayStation 4, Xbox One και PC με Windows, ωστόσο έχει ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό. Αυτό είναι το career mode δεκαετίας! Μέσα σε δέκα χρόνια οι gamers θα μπορούν να δημιουργήσουν ένα avatar, να επιλέξουν αριθμό και ομάδα, με την οποία θέλουν να ξεκινήσουν την καριέρα τους.

Βέβαια, θα έχουν τη δυνατότητα να επικέξουν όποια ομάδα θέλουν από τις 11 που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, ενώ κατά τη διάρκεια της καριέρας τους μπορούν να κερδίσουν συμβόλαια σε μεγαλύτερες ομάδες ή να παραμείνουν σε μία συγκεκριμένη με σκοπό να τη μετατρέψουν σε παγκόσμια πρωταθλήτρια. «Η F1 2016 είναι ένα τεράστιο βήμα μπροστά για το franchise.

Το νέο career mode κάθεται στην καρδιά του παιχνιδιού και επιτρέπει στους gamers να δημιουργήσουν τον δικό τους θρύλο σε μία καριέρα που μπορεί να διαρκέσει για δέκα σεζόν. Πέρα από τη βελτίωση στην εμπειρία των αγώνων στο gaming, η F1 2016 προσφέρει το δράμα και την εξέλιξη του μονοθεσίου που γίνεται στα παρασκήνια.

Ένα πλούσιο αναβαθμισμένο σύστημα είναι πλήρως ενσωματωμένο σ' ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα εξέλιξης, που κατοπτρίζει τις δοκιμές που κάνουν οι ομάδες στην πραγματική ζωή», είπε ο επικεφαλής σχεδιασμού παιχνιδιών της Codemasters, από την οποία θα κυκλοφορήσει και φέτος το video game, Λι Μάθερ.

Επίσης, το νέο video game της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού περιλαμβάνει και τους 21 αγώνες που βρίσκονται στο καλεντάρι, ενώ για πρώτη φορά θα δούμε το εικονικό αυτοκίνητο ασφαλείας (Virtual Safety Car), ενώ θα έχουμε την επαναφορά του αυτοκινήτου ασφαλείας (Safety Car).

«Το career mode μαζί με την επαναφορά του αυτοκινήτου ασφαλείας, την πρώτη του εικονικού αυτοκινήτου ασφαλείας και έναν αριθμό άλλων βελτιώσεων, που δεν έχουν ανακοινωθεί, σημαίνει ότι η F1 2016 θα έχει περισσότερα νέα χαρακτηριστικά από κάθε άλλη χρονιά του franchise», πρόσθεσε ο Μάθερ. Όσο για την ημερομηνία κυκλοφορίας της F1 2016, αυτή αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες, αφού θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!