Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς οδηγεί... στέισον βάγκον

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς οδηγεί... στέισον βάγκον
Για άλλη μια φορά, ο Σουηδός σούπερ σταρ θα συνεργαστεί με τη Volvo, για την προώθηση του νέου πολυτελούς μοντέλου της που ακούει στο όνομα V90.

Με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους Σουηδούς παγκοσμίως, η Volvo -που «κατάγεται» από την ίδια χώρα- συνεργάζεται ξανά μαζί του, αυτή τη φορά για την στέισον βάγκον έκδοση του S90, με το όνομα V90. Στο παρελθόν, έχει πρωταγωνιστήσει και σε ένα προωθητικό βίντεο του μεσαίου crossover της εταιρείας, του XC70.

Πάντως η Volvo και ο Ζλάταν ταιριάζουν και σε ένα ακόμη πράγμα, πέρα από την καταγωγή: βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο, καθώς η φίρμα περνάει σε μια «νέα εποχή» και ο παίκτης σύντομα θα συνεχίσει την καριέρα του σε νέο ποδοσφαιρικό σύλλογο. Υψηλόβαθμο στέλεχος της Volvo, είπε για τη συνεργασία: «Η καμπάνια είναι μια γιορτή του ανεξάρτητου μυαλού, της δύναμης που οφείλεται στην ικανότητα που έχει κάποιος ώστε να σκέφτεται διαφορετικά. Υπάρχουν πολλές ομοιότητες στη φιλοσοφία του Ζλάταν και της Volvo. Κανείς από τους δύο δεν έφτασε στο σημείο που βρίσκεται σήμερα, κάνοντας τα ίδια πράγματα που κάνουν και οι υπόλοιποι». Το βίντεο της διαφήμισης θα το δούμε για πρώτη φορά στις 30 Μαΐου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!