Πίσω στο σχεδιαστήριο το Opel Zafira

Πίσω στο σχεδιαστήριο το Opel Zafira
Το πολυμορφικό οικογενειακό μοντέλο της Opel περνάει από μια μικρής έκτασης ανανέωση, ούτως ώστε να φρεσκαριστεί η εικόνα του καθώς βρίσκεται αρκετό καιρό στην αγορά.

Η ώρα της ανανέωσης για το Opel Zafira ήρθε, με την εταιρεία να επεμβαίνει στη σχεδίασή του κάνοντάς το πιο επίκαιρο. Η αποκάλυψη έγινε μέσω της διαρροής του διαμορφωτή (configurator) του μοντέλου, και αποκαλύπτει τόσο το εξωτερικό, όσο και το εσωτερικό. Εκ πρώτης όψεως, αμέσως γίνεται αντιληπτό ότι τα εμπρός φωτιστικά σώματα έχουν αλλάξει και δεν έχουν πλέον τη «μπούμερανγκ» σχεδίαση που χαρακτήριζε το μοντέλο μέχρι σήμερα.

Στη θέση τους, ήρθαν τα νέα που έχουν σαφώς πιο συμβατική σχεδίαση, τα οποία πλαισιώνονται από έναν ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αλλαγές στους προβολείς ομίχλης και τις εισαγωγές αέρα. Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι πιο διακριτικές και εντοπίζονται και πάλι στα φωτιστικά σώματα, την πέμπτη πόρτα, τον προφυλακτήρα και τα φτερά. Κοιτάζοντας τη νέα καμπίνα βλέπουμε αμέσως το νέο σύστημα πολυμέσων, που πιθανότατα θα εξοπλίζεται και με το νέο OnStar της Opel και θα υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto. Επίσης, η ύπαρξη λιγότερων κουμπιών γίνεται κατευθείαν αντιληπτή και γενικά, ακολουθείται η μέθοδος που είδαμε στα νέα Corsa και Astra. Σύντομα αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες, κυρίως για τα μηχανικά μέρη, καθώς ακόμη δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει κάποια αλλαγή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!