Ρόσμπεργκ: «Η Red Bull είναι γρηγορότερη»

Ρόσμπεργκ: «Η Red Bull είναι γρηγορότερη»
O Γερμανός πιλότος παραδέχεται πως θα χρειαστεί δουλειά ώστε να καταφέρουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος και ελπίζει να γίνει η ανατροπή από την ομάδα του.

Στις σημερινές δοκιμές, η Red Bull «σάρωσε» κυριολεκτικά, με τον Νίκο Ρόσμπεργκ να πιστεύει ότι τα έξι δέκατα -του δευτερολέπτου- διαφοράς με τον Λιούις Χάμιλτον είναι αρκετά. Σε αυτό σίγουρα συμβάλει και το γεγονός ότι ο Ρικιάρντο -της Red Bull- χρησιμοποιεί και τον νέο κινητήρα στο μονοθέσιό του, κάτι που σημαίνει ότι ίσως έχει κάποια ακόμη περιθώρια βελτίωσης στο χρόνο του.

Ο Γερμανός, δήλωσε: «Είναι πολύ απλό. Σήμερα ήταν γρηγορότεροι. Για αυτό θα πρέπει να βελτιώσουμε το χρόνο μας. Αν είμαι αισιόδοξος για σήμερα; Όχι. Πάντως, πιστεύω στο τιμ μας και θα κάνουν μια εξαιρετική δουλειά, ώστε να βελτιωθεί το μονοθέσιο. Δεν ξέρω όμως αν θα είναι αρκετό. Αν ήταν σήμερα οι κατατακτήριες, θα μας είχαν περάσει. Οπότε θα πρέπει να βρούμε το ρυθμό μας και αυτό δεν θα είναι εύκολο».

Από την άλλη, ο Λιούις Χάμιλτον σχολίασε επίσης το γεγονός με περισσότερη αισιοδοξία και συγκεκριμένα, είπε: «Η Red Bull φαίνεται αρκετά γρήγορη. Όμως, είναι κοντά. Το Μονακό άλλωστε δεν είναι ένα σιρκουί ταχύτητας. Πάντως, θα είναι πιο ενδιαφέρον για τους θεατές! Σίγουρα, είναι μια απειλή καθώς είναι πολύ γρήγοροι. Έχω το περιθώριο να βελτιώσω το χρόνο μου γιατί τα έξι δέκατα -του δευτερολέπτου- είναι πραγματικά κοντά».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!