Μάγκνουσεν: «Η Renault έκανε το μονοθέσιο χειρότερο»

Μάγκνουσεν: «Η Renault έκανε το μονοθέσιο χειρότερο»

Μάγκνουσεν: «Η Renault έκανε το μονοθέσιο χειρότερο»

Ο πιλότος της Renault ενώ είχε ικανοποιηθεί από το νέο κινητήρα, υποστηρίζει ότι το πλαίσιο δεν είναι σε καλό επίπεδο και το αυτοκίνητο έγινε πιο δύσκολο στην οδήγηση.

Ο Κέβιν Μάγκνουσεν πιστεύει ότι το μονοθέσιό του δεν είναι το ίδιο καλό με πριν, αφού ο νέος κινητήρας είναι μεν καλύτερος, όμως το πλαίσιο έγινε χειρότερο. Πριν μερικές ημέρες, ο ίδιος υποστήριζε ότι το αυτοκίνητό του έκανε ένα βήμα εμπρός, αλλά όπως φαίνεται, κάτι έγινε και αυτή του η άποψη ανατράπηκε. 

Συγκεκριμένα, είπε: «Δυστυχώς είναι το πλαίσιο, οπότε έχουμε δουλειά μπροστά μας. Κάναμε το μονοθέσιο χειρότερο κι αυτό είναι ένα λάθος δικό μας, καθώς κατά τη διάρκεια των τεστ στη Βαρκελώνη είχαμε πιστέψει ότι έγινε καλύτερο. Σίγουρα κάποια πράγματα που δοκιμάσαμε έδειξαν βελτίωση, ωστόσο δεν έγινε καλύτερο για τη συγκεκριμένη πίστα. Ο κινητήρας είναι σε καλό επίπεδο, όμως δεν ανησυχούμε για αυτό στην παρούσα φάση καθώς το πρόβλημά μας είναι το σασί». 

Για το τρακάρισμα στις δοκιμές, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ήταν δικό του το λάθος και συμπλήρωσε: «Η υποστροφή με οδήγησε πάνω στον τοίχο. Δεν είχα πρόσφυση. Κοιτώντας τα στοιχεία, συνειδητοποίησα ότι δεν πήγαινα γρηγορότερα από τον προηγούμενο γύρο, αλλά έστριψα και γλίστραγε περισσότερο. Η ζημιά περιορίστηκε στο εμπρός πτερύγιο, η ανάρτηση είναι εντάξει, οπότε οι μηχανικοί δε θα "ξενυχτίσουν"». 

Best of internet