Οζιέ: «Πέτυχα τον βασικό στόχο»

Νίκος Τσιώκος
Οζιέ: «Πέτυχα τον βασικό στόχο»
Ο Σεμπαστιάν Οζιέ τόνισε ότι στην Πορτογαλία πέτυχε τον βασικό του στόχο να μείνει μπροστά από τον δεύτερο της βαθμολογίας του WRC.

Ούτε στην Πορτογαλία πανηγύρισε τη νίκη ο Σεμπαστιάν Οζιέ, όμως με τη δεύτερη θέση αύξησε τη διαφορά του από τον δεύτερο της βαθμολογίας του WRC. Μέχρι τον προηγούμενο αγώνα ήταν ο Μαντς Όστμπεργκ και γι' αυτό τόνισε ότι πέτυχε τον βασικό του στόχο.

«Πάντα βασικός μου στόχος, όταν ξεκινάω έναν αγώνα, είναι να κερδίσω τον δεύτερο στη βαθμολογία και να αυξήσω τη διαφορά. Το έχουμε κάνει ξανά και έχουμε πλεονέκτημα περίπου δύο νικών. Οπότε, είναι καλό για τους βαθμούς και είμαι χαρούμενος με αυτό. Έχω την αίσθηση ότι έδωσα ό,τι μπορούσα αυτό το τριήμερο (στην Πορτογαλία) και πέτυχα το μάξιμουμ που μπορούσα», είπε, αρχικά.

Όσο για το Ράλι Ιταλίας στη Σαρδηνία, δε θέλησε να μιλήσει για νίκη. «Γνωρίζω ότι για μία ακόμα φορά θα είναι δύσκολο. Ελπίζω ότι θα είμαι τουλάχιστον λίγο πιο τυχερός από την Πορτογαλία. Θα είναι αρκετά αισιόδοξο να μιλήσω για νίκη, όμως θα προσπαθήσω να πάρω μερικούς καλούς βαθμούς για να κάνω αυτό το πλάνο να λειτουργήσει ξανά και να κερδίσω τον δεύτερο στη βαθμολογία του πρωταθλήματος», πρόσθεσε.

Δεύτερος, λοιπόν, στη βαθμολογία, με το πέρας του Ράλι Πορτογαλίας, είναι ο Αντρέας Μίκελσεν και στη Σαρδηνία ο Οζιέ θα προσπαθήσει τουλάχιστον να είναι μπροστά από τον Νορβηγό και να διευρύνει τη διαφορά του, ώστε να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του τέταρτου σερί τίτλου της καριέρας του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!