Φερστάπεν: «Μακριά από τους τοίχους»

Φερστάπεν: «Μακριά από τους τοίχους»

Φερστάπεν: «Μακριά από τους τοίχους»

Πρώτος στόχος του Μαξ Φερστάπεν είναι να μείνει μακριά από τους τοίχους στο Γκραν Πρι του Μονακό και εν συνεχεία... βλέπει το βάθρο.

Μετά την παρθενική νίκη της καριέρας του στην Ισπανία, ο Μαξ Φερστάπεν διατηρεί χαμηλά... την μπάλα! Ο Ολλανδός δεν έχει όνειρα για το Γκραν Πρι του Μονακό, παρά μόνο στόχους. Ο πρώτος εξ' αυτών είναι να μείνει μακριά από τους τοίχους, όπως είπε και ο ίδιος. «Πάντα απολαμβάνω να τρέχω σε πίστες δρόμου, όπως το Μονακό, επειδή πιέζεις στο όριο και είναι πολύ κοντά στους τοίχους.

Είναι δύσκολο να προσπεράσεις στο Μονακό, πέρυσι προσπάθησα και κατέληξα στον τοίχο, οπότε το πιο σημαντικό είναι να έχω καλές κατατακτήριες και εκκίνηση. Από εκεί και πέρα, είναι σημαντικό να διατηρηθώ στην πίστα! Το Μονακό είναι πολύ ξεχωριστό διότι η πίστα είναι κοντά με τα πόδια από εκεί που μένω, γι' αυτό και είναι ωραία να νιώθω σαν στο σπίτι μου κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού τριήμερου.

Το αγαπημένο μου μέρος του σιρκουί είναι στο κομμάτι γύρω από την πισίνα επειδή είναι πολύ γρήγορο. Επίσης, είναι ωραία τα κερμπ στις στροφές 15 και 16. Η πρώτη νίκη μου στην Ισπανία ήταν εκπληκτική, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω!

Ήταν ωραίο τριήμερο, ένα καλό αποτέλεσμα και θα δούμε τι θα συμβεί στο Μονακό. Ο στόχος πρώτα απ' όλα είναι να μείνω μακριά από τους τοίχους και αν το καταφέρουμε αυτό, ίσως να μπορέσουμε να είμαστε κοντά στο βάθρο ή ακόμα και πάνω σε αυτό», ήταν τα λόγια του ενόψει Μόντε Κάρλο.

Best of internet