Κάμπριο, Bentley και... πανάκριβη

Κάμπριο, Bentley και... πανάκριβη
Η ανοιχτή έκδοση της Mulsanne έχει παρουσιαστεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν, ωστόσο τώρα φαίνεται ότι θα φτάσει στην παραγωγή σε περιορισμένα κομμάτια και... εξωπραγματική τιμή, που θα αγγίζει τα 1.32 εκατομμύρια Ευρώ!

Η Bentley Mulsanne όπως όλα δείχνουν, θα αποκτήσει μια συλλεκτική κάμπριο έκδοση με άπειρες δόσεις πολυτέλειας και μοναδικότητας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Αμερικανικό Car and Driver, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα το έχουμε ήδη δει και πιθανότατα, δεν θα βασίζεται σχεδιαστικά σε κάποιο από τα ανοιχτά πρωτότυπα που έχουμε δει μέχρι τώρα, εκ των οποίων κανένα δεν κατάφερε να βγει στην παραγωγή.

Το πιο χαρακτηριστικό από αυτά όμως ήταν εκείνο που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, με το όνομα Grand Convertible Concept (φωτογραφίες). Το πρότζεκτ τελικά δεν προχώρησε λόγω της εντύπωσης που είχε η εταιρεία, ότι θα πουλήσει μόνο σε ορισμένες αγορές, οπότε δεν θα τη συνέφερε να την κατασκευάσει. Σε ο,τι αφορά το όνομα, δεν ε΄χουμε ακόμη κάποιο στοιχείο, ωστόσο ακούγεται ότι ίσως η κάμπριο Mulsanne αναβιώσει το ιστορικό όνομα Azure! Πάντως, σύμφωνα με δηλώσεις του Επικεφαλής της Bentley, θα παραχθεί μόλις σε 20 μονάδες και σε... απίστευτα υψηλή τιμή, που μπορεί να φτάσει και το 1 εκατομμύριο Λίρες Αγγλίας (1.32 εκ. Ευρώ με την τρέχουσα ισοτιμία).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!