Το GP Μονακό της Formula1 στον ΟΤΕ ΤV

Gazzetta team
Το GP Μονακό της Formula1 στον ΟΤΕ ΤV
Η δράση της Formula1 συνεχίζεται με το Γκραν Πρι του Μονακό και αυτό έρχεται στον ΟΤΕ TV.

Τα αποκλειστικά δικαιώματα της Formula1 με ζωντανή μετάδοση δίχως διακοπές από ελεύθερες, κατατακτήριες δοκιμές και αγώνα έχει και φέτος ο ΟΤΕ TV. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι η ώρα για τη... χλιδή του Μονακό, όπου κυριαρχεί το lifestyle και οι μάχες εντός πίστας είναι πολύ λίγες, καθώς είναι πολύ δύσκολο να προσπεράσεις.

Ο Μαξ Φερστάπεν... έσπασε το ρόδι στην Ισπανία, τη στιγμή που η Mercedes είχε την πρώτη διπλή εγκατάλειψη μετά από πέντε χρόνια. Στα «ασημί βέλη» δηλώνουν έτοιμοι για το... comeback στο Μόντε Κάρλο, τη στιγμή που έχει ενδιαφέρον να δούμε πού θα βρίσκονται οι Ferrari και Red Bull. Τα ερωτήματα πολλά και οι απαντήσεις θα έρθουν στα κανάλια OTE Sport, με όλη τη δράση των τριών ημερών να μεταδίδεται από το OTESPORT5HD.

Η διαφορά στο Μόντε Κάρλο είναι ότι το Γκραν Πρι θα ξεκινήσει την Πέμπτη (26/5), με την Παρασκευή (27/5) να υπάρχει κενό. Από τις 11:00 μέχρι τις 12:30 θα διεξαχθεί το FP1 την Πέμπτη και θα ακολουθήσει το FP2, που θα διαρκέσει από τις 15:00 έως τις 16:30 της ίδιας ημέρας. Το Σάββατο (28/5) παίρνουν σειρά το FP3 (12:00-13:00) και οι κατατακτήριες δοκιμές (15:00-16:00). Τέλος, την Κυριακή (29/5) ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να εκκινήσει στις 15:00.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!