«Γιορτή» για τα γρηγορότερα Ford

«Γιορτή» για τα γρηγορότερα Ford
Όλες οι γρήγορες εκδόσεις των μοντέλων της Μπλε Οβάλ εταιρείας θα αποκτήσουν μια επετειακή και συλλεκτική έκδοση, προς τιμήν των 50 χρόνων που έχουν περάσει από τον 24ωρο αγώνα του Λε Μαν το 1966, που η Ford «έγραψε» ιστορία.

Ford Fiesta ST, Focus ST, Focus RS και Mustang τιμούν τον «πρόγονό» τους και αποκτούν μια ειδική έκδοση, με το όνομα 50th Anniversary Le Mans. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια «υπενθύμιση» του μεγάλου επιτεύγματος στον αγώνα αντοχής των εικοσιτεσσάρων ωρών του Λε Μαν το 1966, όπου η Ford κατάφερε να πιάσει και τις τρεις θέσεις του βάθρου!

Κάθε ένα από τα μοντέλα θα παραχθεί σε 50 μόλις μονάδες, ενώ θα είναι διαθέσιμα μόνο σε μαύρο χρώμα και γκρι ρίγες, όπως φαίνονται και στις φωτογραφίες. Μαζί με το αισθητικό κομμάτι, το Fiesta ST θα εξοπλίζεται υποχρεωτικά με τα πακέτα Performance και Parking, το Focus ST με το Styling Pack, το Focus RS με τα City και Premium Packs και το Mustang με το Premium Pack, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει δερμάτινες επενδύσεις και τροχούς 19 ιντσών. Δυστυχώς, τα νέα αυτά μοντέλα θα είναι αποκλειστικό «προνόμιο» της Γαλλικής αγοράς, με τις τιμές τους εκεί να εκκινούν από τα 27.200€ για το Fiesta ST και να καταλήγουν στις 47.100€ για το Mustang GT V8.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!