Στο «χορό» των SUV η Seat

Στο «χορό» των SUV η Seat
Η Ισπανική φίρμα μετά την παρουσίαση του Ateca, προχώρησε στην επιβεβαίωση ενός ακόμη SUV μοντέλου, με μικρότερες διαστάσεις και παρόμοια φιλοσοφία.

Με τα crossover μοντέλα να κερδίζουν συνεχώς έδαφος στις Παγκόσμιες πωλήσεις, η Seat δεν θα μπορούσε να παραμείνει ένας απλός παρατηρητής. Αρχικά, παρουσίασε το Ateca, το πρώτο SUV στην ιστορία της (αν εξαιρεθεί το Altea 4 Freetrack) και τώρα, ήρθε η ώρα να ανακοινώσει ότι ετοιμάζει κι ένα μικρότερο. Τα νέα τα μάθαμε από τον ίδιο τον Λούκα ντε Μέο, CEO της Seat, ο οποίος προχώρησε στη συγκεκριμένη δήλωση κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης της φίρμας στη Βαρκελώνη, όπου μεταξύ άλλων παρουσίασε και το πλάνο που θα ακολουθήσουν οι ντίλερς της σε όλο τον κόσμο.

Το όνομα του μικρότερου SUV δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη και μέχρι στιγμής, δεν έχουμε κάποιες πληροφορίες που να αναφέρουν κάτι για το νέο μοντέλο, όμως αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ. Ο Λούκα ντε Μέο, είπε: «Με το Ateca, η εταιρεία λανσάρει ένα προϊόν που θα ενισχύσει τη δυναμική της γκάμας της. Χάρη λοιπόν σε αυτό και στο μικρότερο "αδερφό" του, το crossover που θα παρουσιάσουμε τον επόμενο χρόνο, η Seat θα είναι παρούσα στις κατηγορίες που δείχνουν τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην αγορά».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!