Με άλλο αέρα το Volkswagen Amarok

Με άλλο αέρα το Volkswagen Amarok

Με άλλο αέρα το Volkswagen Amarok

Το «αγροτικό» της Volkswagen πέρασε από μια σειρά αισθητικών παρεμβάσεων πρόσφατα, ωστόσο τώρα ήρθε η ώρα να δούμε και το νέο του εσωτερικό! 

Η Volkswagen ανανέωσε την εμφάνιση του Amarok και το εξόπλισε με νέο, μεγαλύτερο και ισχυρότερο κινητήρα, ώστε να συνεχίσει να είναι ένα από τα πιο αξιόλογα Pick-Up. Με 163, 204 και 224 ίππους, μαζί με ροπή έως και 550 Nm, σίγουρα θα καλύψει τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου, ενώ φυσικά διατίθεται και με τετρακίνηση. Το νέο που έχουμε όμως σήμερα, είναι ότι έχουμε φωτογραφίες από το εσωτερικό του μοντέλου, που έχει επίσης αναβαθμιστεί. 

Η ποιότητα των υλικών είναι σε ακόμη καλύτερο επίπεδο, το ίδιο και η συναρμογή, με τα συστήματα που διαθέτει να είναι τελευταίας εσοδείας. Το σύστημα πολυμέσων για παράδειγμα έχει μια μεγάλη οθόνη υψηλής ευκρίνειας για να προβάλλει τα δεδομένα του, υποστηρίζει κάθε είδος συνδεσιμότητας και δέχεται και φωνητικές εντολές, ώστε ο οδηγός να μη χρειάζεται να παίρνει τα μάτια του από το δρόμο. Επίσης, ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί και στα καθίσματα οδηγού συνοδηγού, που ονομάζονται ergoComfort και έχουν πλειάδα ρυθμίσεων προς κάθε κατεύθυνση, ώστε να βρίσκεται η ιδανική θέση για το σώμα. Στη Γερμανία, οι τιμές ξεκινούν από τα 25.720€ και φτάνουν έως και τα 46.525€ που στοιχίζει η έκδοση των 224 ίππων, με την τετρακίνηση 4Motion και το αυτόματο κιβώτιο των οκτώ σχέσεων. 

Best of internet