Οδήγησε Piaggio Medley ή ανανεωμένο Liberty και κέρδισε

Οδήγησε Piaggio Medley ή ανανεωμένο Liberty και κέρδισε
Έως τις 19 Ιουνίου, η Piaggio προσφέρει test ride και +2 χρόνια εγγύηση για τα νέα της μοντέλα scooter με μεγάλους τροχούς.

Η Piaggio παρουσιάζει τα νέα της μοντέλα στη δημοφιλή κατηγορία των σκούτερ με μεγάλους τροχούς και προσφέρει μοναδικές δυνατότητες.

Με μια επίσκεψη στα επιλεγμένα σημεία πώλησης, μπορεί όποιος το επιθυμεί να πραγματοποιήσει test ride, ενώ όσοι προχωρήσουν σε αγορά οποιασδήποτε έκδοσης νέου Liberty ή Medley θα επωφεληθούν από τη δωρεάν 2ετή επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης.

Το Medley είναι το νέο σκούτερ της Piaggio που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός ευέλικτου και ελαφρού οχήματος με τεχνολογικά χαρακτηριστικά, επιδόσεις και διαστάσεις ανώτερου επιπέδου. Ο εντελώς νέος σχεδιασμός παραπέμπει σαφώς στην οικογένεια των σκούτερ Piaggio, ενώ ο χαρακτήρας ενισχύεται από λεπτομέρειες όπως ο προβολέας με φώτα ημέρας και ο νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων πολλαπλών λειτουργιών.

Το δικάναλο ABS και το immobilizer περιλαμβάνονται στον στάνταρ εξοπλισμό. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα διαθέτει χωρητικότητα ρεκόρ για την κατηγορία και είναι ικανός να φιλοξενήσει δύο κράνη. Το Medley είναι το πρώτο σκούτερ που εξοπλίζεται με τους πιο προηγμένους, υψηλών επιδόσεων νέους κινητήρες Piaggio iGet: τετραβάλβιδοι, υγρόψυκτοι, 125 και 150 κυβικών, με σύστημα “Start & Stop”. Χαρακτηριστικά τους είναι οι υψηλές επιδόσεις, η μειωμένη κατανάλωση καυσίμου, τα μεγαλύτερα διαστήματα μεταξύ των σέρβις, η εξαιρετική λειτουργία χωρίς κραδασμούς, η άμεση απόκριση από στάση και η κορυφαία αξιοπιστία.

Έχοντας πουλήσει πάνω από 900.000 μονάδες, το Piaggio Liberty ανανεώνεται πλήρως. Το σύστημα πέδησης ABS που περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό στις εκδόσεις 125 και 150. Το Liberty νέας γενιάς είναι πιο άνετο, με μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια του οδηγού, ενώ εξακολουθεί να παραμένει εξίσου ελαφρύ και εύχρηστο. Διαθέτει νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων και τα φώτα ημέρας LED, ενώ ο χώρος κάτω από τη σέλα είναι μεγαλύτερος και μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος jet.

Για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση του χειρισμού αλλά και της ασφάλειας και σταθερότητας, το μέγεθος του μπροστινού τροχού είναι τώρα 16’’. Το νέο Liberty στις εκδόσεις 50, 125 και 150 είναι, όπως και το Medley, εξοπλισμένο με τους νέους κινητήρες iGet, που έχουν αναπτυχθεί με σκοπό τη μεγιστοποίηση των επιδόσεων και τη μείωση της κατανάλωσης. Στη μεγάλη γκάμα διαθέσιμων αξεσουάρ του μοντέλου προσφέρεται και το πρωτοποραικό κλειδί με τηλεχειριστήριο, εξοπλισμένο με αισθητήρα “bike finder” που ενεργοποιεί τα φώτα από απόσταση.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα οδήγησης των νέων Piaggio και την επέκταση της εγγύησης σε περίπτωση αγοράς, μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.gr.piaggio.com/piaggio/GR/gr/promozioni/promo-piaggio.html

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!