Μια ματιά στο νέο επαγγελματικό Nissan

Μια ματιά στο νέο επαγγελματικό Nissan
Η ιαπωνική εταιρεία αποκάλυψε μέρος του νέου κλειστού ελαφρού φορτηγού της με την ονομασία NV300, που έρχεται να αντικαταστήσει το Primastar.

H Nissan αποκαλύπτει τον διάδοχο του δημοφιλούς Primastar, που έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα των ελαφρών φορτηγών της εταιρείας και τοποθετείται ανάμεσα στα NV200 και NV400.

Με εμφανή τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα που χαρακτηρίζει τα πρόσφατα επαγγελματικά μοντέλα της Nissan, το NV300 διαθέτει έντονη προσωπικότητα και δυναμική εμφάνιση, με κύριο χαρακτηριστικό τη μεγάλη μάσκα τύπου V.

Στο πλαίσιο της χορηγίας της Nissan στο UEFA Champions League, το NV300 θα μεταφέρει την επίσημη σημαία του τελικού της διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο San Siro του Μιλάνου, στην Ιταλία.

Η σημαία θα λάβει εξέχουσα θέση στο κέντρο του γηπέδου κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, αποτελώντας μια γνώριμη χαρακτηριστική εικόνα για τους χιλιάδες οπαδούς και τα εκατομμύρια των τηλεθεατών του τελικού, σε όλο τον κόσμο.

Το NV300 αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της Nissan στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα συνοδεύεται από την πρωτοποριακή εργοστασιακή πανευρωπαϊκή εγγύηση των πέντε ετών ή 160.000 χιλιομέτρων, συμπεριλαμβανομένης και τη οδικής βοήθειας.

Περισσότερες λεπτομέρειες, τόσο για τους ισχυρούς και αποδοτικούς κινητήρες ντίζελ Euro 6 του μοντέλου, όσο και για την ικανότητα φορτίου, αναμένεται να γίνουν γνωστές στην έκθεση αυτοκινήτου του Ανόβερου, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!