Πήρε το νόμο στα χέρια της (video)

Πήρε το νόμο στα χέρια της (video)

Πήρε το νόμο στα χέρια της (video)

Μια νεαρή οδηγός στην Κίνα, αποφάσισε να μετακινήσει μια Jaguar που την εμπόδιζε, με το Range Rover Evoque που οδηγούσε.

Η γαϊδουριά ορισμένων οδηγών είναι σίγουρα εξοργιστική, όπως στην περίπτωση του ιδιοκτήτη αυτής της Jaguar στην Κίνα, που πάρκαρε επί ώρες εμπρός από νόμιμα σταθμευμένα αυτοκίνητα, εμποδίζοντας την έξοδό τους.

Από την άλλη μεριά, η αυτοδικία δεν είναι και η καλύτερη λύση, ειδικά όταν έχεις και άλλες επιλογές, όπως την κλήση της αστυνομίας ή της τροχαίας για την μεταφορά του παράνομου οχήματος.

Στην περίπτωσή μας ωστόσο, η 26χρονη οδηγός ενός Range Rover Evoque στην πόλη Ξιαμέν της Κίνας, αποφάσισε να μετακινήσει η ίδια την παράνομα σταθμευμένη Jaguar χτυπώντας την κατ’ επανάληψη στο πλάι και προκαλώντας της εκτεταμένες ζημιές.

Τελικά η οδηγός του λευκού Range κατάφερε να απελευθερωθεί, ωστόσο, σύμφωνα με κινεζικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία την παραπέμπει να δικαστεί για καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας.

Έτσι, πέρα από τις ζημιές που θα πληρώσει για το δικό της αυτοκίνητο, πιθανότατα θα κληθεί να αποκαταστήσει και αυτές της Jaguar που σίγουρα είναι υψηλότατες.

Σε κάθε περίπτωση, αν είχε επικρατήσει η λογική και όχι ο –δικαιολογημένος ίσως- θυμός, η κλήση ιδιωτικού γερανού για την απομάκρυνση της Jaguar ή, ακόμα καλύτερα, η χρήση ενός ταξί αντί του αυτοκινήτου της, σίγουρα θα της είχαν κοστίσει πολύ λιγότερα. Χωρίς, όμως, την γλυκιά απόλαυση της εκδίκησης.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα πάντα με κινέζικά μέσα ενημέρωσης, κανείς από τους δεκάδες παρευρισκόμενους δεν προσπάθησε να την σταματήσει, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που την… χειροκροτούσαν. 

Angry Chinese woman smash Jaguar out of the way with her RR Evoque

Best of internet