Νυστέρι για Ραμπάτ στη Βαρκελώνη

Νίκος Τσιώκος
Νυστέρι για Ραμπάτ στη Βαρκελώνη
Σε επέμβαση με επιτυχία υποβλήθηκε στη Βαρκελώνη ο Τίτο Ραμπάτ, μετά την πτώση του στις ελεύθερες δοκιμές του Μουτζέλο στην Ιταλία. Εξετάσεις μέσα στην εβδομάδα για τον Ισπανό.

Η πτώση του στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών του Μουτζέλο της Ιταλίας δεν επέτρεψε στον Τίτο Ραμπάτ να λάβει μέρος στις κατατακτήριες και στον αγώνα του Γκραν Πρι. Ο Ισπανός επέστρεψε στην πατρίδα του και αργά το βράδυ της Δευτέρας (23/5) υποβλήθηκε σε επέμβαση, καθώς υπέστη κάταγμα στην κλείδα του.

Αυτή έγινε με επιτυχία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ντεχέους της Βαρκελώνης, με τον 26χρονο να υποβάλλεται σε εξετάσεις εντός της εβδομάδας που διανύουμε. Τα αποτελέσματα αυτών θα δείξουν αν ο αναβάτης της Estrella Galicia 0,0 Marc VDS θα επιστρέψει στη δράση για το Γκραν Πρι της Καταλούνια ή αν θα αναγκαστεί να το χάσει.

«Ένα κάταγμα στην κλείδα ήταν υψηλό τίμημα για τον Τίτο σ' ένα ατύχημα που έμοιαζε αβλαβές στο Ιταλικό Γκραν Πρι. Τα καλά νέα είναι ότι η ζημιά δεν ήταν τόσο εκτεταμένη όσο έδειχναν οι αρχικοί φόβοι και γι' αυτό θα μπορέσει να επιστρέψει γρήγορα στη Βαρκελώνη για θεραπεία.

Το χειρουργείο, που έγινε από τους Γιατρούς Μιρ και Μάρλετ, στέφθηκε με επιτυχία, αλλά πρέπει να έχουμε συνδιάσκεψη μαζί τους ξανά μέσα στην εβδομάδα πριν αποφασίσουμε με τον Τίτο σε ποιον αγώνα θα επιστρέψει. Γνωρίζουμε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στη μοτοσικλέτα το συντομότερο δυνατόν, όμως θέλουμε να είναι πλήρως σε φόρμα πριν το κάνει αυτό», δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας του Ραμπάτ, Μίκαελ Μπαρτόλεμι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!