Το ηλεκτρικό VW Golf πάει μακρύτερα

Το ηλεκτρικό VW Golf πάει μακρύτερα
Με τον ανταγωνισμό στα αυτοκίνητα μηδενικών ρύπων να γίνεται όλο και πιο σκληρός, η Volkswagen ανανεώνει το e-Golf και προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ισχύ και αυτονομία!

Η Volkswagen έχει προικίσει το Golf με διάφορους κινητήρες, από εκείνους που καταναλώνουν βενζίνη και πετρέλαιο μέχρι και τους πιο ειδικούς, που καίνε φυσικό αέριο ή ρεύμα. Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Golf (υπάρχει και επαναφορτιζόμενο υβριδικό) θα αποκτήσει μεγαλύτερες μπαταρίες που θα το κάνουν να κοιτάει στα μάτια τον κορυφαίο ανταγωνισμό.

Οι σημερινές έχουν χωρητικότητα 24,2 kWh, με αυτές που θα τοποθετηθούν να φτάνουν τα 35,8 kWh! Έτσι, η αυτονομία του με μία φόρτιση θα αυξηθεί από τα 134 χιλιόμετρα που ορίζεται σήμερα, στα περίπου 300, δηλαδή περισσότερο από τα διπλά! Επιπλέον, θα γίνει και πιο γρήγορο αφού η ιπποδύναμή του θα ανέβει στους 160 ίππους, από τους 135. Τα πρώτα Volkswagen e-Golf που θα δεχθούν το νέο σετ μπαταριών αναμένεται να εμφανιστούν προς το τέλος του 2016, με το παλαιότερο να μη διατίθεται στην γκάμα ως φθηνότερη επιλογή, όπως συνηθίζεται να γίνεται στις ανανεώσεις των ηλεκτρικών μοντέλων αρκετών κατασκευαστών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!