«Ευκαιρία για τη McLaren το Μονακό»

Νίκος Τσιώκος
«Ευκαιρία για τη McLaren το Μονακό»
Ο επικεφαλής της Honda, Γιουσόυκε Χασεγκάβα, πιστεύει πως η πίστα του Μονακό ταιριάζει περισσότερο στη McLaren και ότι αυτή έχει ευκαιρία να παρουσιαστεί ανταγωνιστική.

Η McLaren έχει παρουσιάσει βελτίωση φέτος, μετά από την περσινή τραγική σεζόν στη νέα της συνεργασία με τη Honda, όμως δεν έχει παρουσιαστεί και τόσο ανταγωνιστική. Ίσως μοναδική εξαίρεση να αποτελεί το Γκραν Πρι της Ρωσίας, όπου είδε αμφότερα τα μονοθέσιά της να τερματίζουν στους βαθμούς.

Μάλιστα, εκεί η ομάδα του Γουόκινγκ είχε και το καλύτερο αποτέλεσμά της για φέτος, με τον Φερνάντο Αλόνσο να έρχεται έκτος και τον Τζένσον Μπάτον να συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα. Πάντως, στην πίστα του Μονακό οι Βρετανοί έχουν μία ευκαιρία να είναι ανταγωνιστικοί, όπως είπε ο Γιουσούκε Χασεγκάβα ενόψει του Γκραν Πρι, καθώς πιστέυει ότι το Μόντε Κάρλο τους ταιριάζει περισσότερο.

«Η πίστα δρόμου είναι από μόνη της πολύπλοκη και τεχνική με χαμηλές ταχύτητες σε γενικές γραμμές. Πιστεύω ότι ταιριάζει περισσότερο στο μονοθέσιό μας αυτός ο τύπος σιρκουί. Οπότε, αν μπορέσουμε να έχουμε καλή ισορροπία μεταξύ μονάδας ισχύος και σασί, νομίζω ότι έχουμε μία καλή ευκαιρία να είμαστε ανταγωνιστικοί κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

Οι κλειστές στροφές θα δοκιμάσουν οποιονδήποτε οδηγό, αλλά έχουμε δύο παγκόσμιας κλάσης πιλότους με ικανότητα και εμπειρία. Γι' ανυπομονώ να δω τι θα φέρει αυτό το Σαββατοκύριακο για μας», ανέφερε ο επικεφαλής της Honda. Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι και ο Ερίκ Μπουγιέ πιστεύει σε καλύτερο πλασάρισμα στο Μονακό τονίζοντας τις προηγούμενες ημέρες πως η McLaren θα είναι μπροστά από τη Ferrari.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!