Όλα τα ηλεκτρικά Nissan, στον τελικό του Champions League

Όλα τα ηλεκτρικά Nissan, στον τελικό του Champions League
Με Nissan μηδενικών ρύπων θα γεμίσει το Μιλάνο, καθώς περισσότερα από 100 οχήματα θα διατεθούν στην UEFA για τη μεγάλη διοργάνωση.

Η Nissan, ως επίσημος παγκόσμιος χορηγός στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση της Ευρώπης, θα προσφέρει περισσότερα από 100 ηλεκτρικά οχήματα στην UEFA και τους συνεργάτες χορηγούς της, για την μεταφορά των επισήμων και των καλεσμένων στον τελικό της διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Nissan θα έχει επίσης την τιμητική αποστολή της μεταφοράς του τροπαίου του UEFA Champions League, με ένα ειδικά τροποποιημένο e-NV200, στο φεστιβάλ των οπαδών του τελικού του UEFA, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Μαΐου, στο Duomo di Milano, όπου και θα παραμείνει μέχρι το μεγάλο αγώνα.

Πριν από την έναρξη του τελικού που θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Μαΐου, ένα μοναδικό Nissan LEAF θα μεταφέρει το τρόπαιο στο στάδιο San Siro.

Παράλληλα, η Nissan σε συνεργασία με την εταιρεία Α2Α, θα παραχωρήσει δωρεάν στην πόλη του Μιλάνου και τα περιφερειακά της αεροδρόμια, 17 ταχυφορτιστές για ηλεκτροκίνητα οχήματα, 13 εκ των οποίων θα παραμείνουν εκεί και μετά τον τελικό του UEFA Champions League.

Η κίνηση αυτή ανοίγει το δρόμο για την επίτευξη του οράματος Intelligent Mobility της ιαπωνικής εταιρείας, που ανακοινώθηκε στο πρόσφατο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Σύμφωνα με αυτό επιδίωξη της Nissan είναι η επικράτηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και η εξάλειψη των θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων στο άμεσο μέλλον.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!