«Ηγετική» παρουσία του Volvo S90

«Ηγετική» παρουσία του Volvo S90
Μέσω του 27ου Ελληνικού Συνεδρίου Ηγεσίας, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στη χώρα μας η νέα λιμουζίνα της Volvo.

Με το νέο S90 η Volvo εισέρχεται δυναμικά σε μία κατ' εξοχήν κατηγορία μοντέλων κύρους, αυτή των μεγάλων σεντάν. Ο στόχος της μάλιστα δεν είναι η απλή παρουσία, αλλά ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς σε παγκόσμιο επίπεδο. Το εντυπωσιακό σουηδικό design του αμαξώματος συνδυάζεται με ένα ιδιαίτερα πολυτελές εσωτερικό, καινοτόμες τεχνολογίες ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης και προηγμένα μηχανικά μέρη. Μάλιστα, πριν μερικές εβδομάδες παρουσιάστηκε και μία πρωτότυπη έκδοση του νέου μοντέλου, που με τον κωδικό Excellence αποτελεί σπουδή στη μοντέρνα πολυτέλεια!

Το Νέο S90 δείχνει ταυτόχρονα το μέλλον της αυτόνομης οδήγησης, καθώς διαθέτει τεχνολογία που τού επιτρέπει να κινηθεί ημι-αυτόνομα έως την ταχύτητα των 130 χλμ./ώρα. Παράλληλα, διαθέτει το σύστημα City Safety στην πλέον εξελιγμένη έκδοσή του, που εκτός της ανίχνευσης πεζών περιλαμβάνει και ανίχνευση μεγάλων ζώων με αυτόματη πέδηση.

Η κορυφαία έκδοση Τ8 – Twin Engine του μοντέλου διαθέτει τεχνολογία plug-in hybrid, η οποία εξασφαλίζει την εντυπωσιακή ισχύ των 407 ίππων και μια μοναδικά χαμηλή τυποποιημένη κατανάλωση μόλις 1,9 λίτρα/100 χλμ.

Στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του στη χώρα μας, το Volvo S90 βρέθηκε στο 27ο Ελληνικό Συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία πριν λίγες μέρες στο ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi. Περισσότεροι από πεντακόσιοι σύνεδροι, πρόεδροι, γενικοί διευθυντές ή υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά για πρώτη φορά το νέο μεγάλο πολυτελές σεντάν.

Το αυτοκίνητο, ήρθε από τη Σουηδία στην Ελλάδα ειδικά για την περίσταση, λίγες εβδομάδες πριν κυκλοφορήσει στους ελληνικούς δρόμους, έπειτα από ενέργειες της Volvo Car Hellas, η οποία ήταν και ο μεγάλος χορηγός του συνεδρίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!