Τι αυτοκίνητο αγόρασε ο πρωθυπουργός της Αγγλίας;

Τι αυτοκίνητο αγόρασε ο πρωθυπουργός της Αγγλίας;
Ο Ντέιβιντ Κάμερον επισκέφτηκε αυτοπροσώπως κατάστημα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, για να δει και να αγοράσει ένα Nissan Micra.

Άλλες χώρες, άλλα ήθη. Ο πρωθυπουργός του Ενωμένου Βασιλείου Ντέιβιντ Κάμερον, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, θέλησε να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για την γυναίκα του.

Κατέληξε σε ένα βρετανικής κατασκευής Nissan Micra με κόστος περίπου 2.000€ και 148.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρο, σε μπλε χρώμα και με πλήρες ιστορικό συντήρησης.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το κατάστημα Witney Used Car Centre στο Όξφορντσάιρ, επιθεώρησε προσωπικά το αυτοκίνητο και την επόμενη ημέρα πλήρωσε το ποσό και το παρέλαβε.

Έως τη στιγμή της επίσκεψης του Βρετανού πρωθυπουργού στο κατάστημά του, ο ιδιοκτήτης Ίαν Χάρις είχε την εντύπωση ότι φίλοι του έκαναν πλάκα, καθώς είχε λάβει τηλέφωνο από την ασφάλεια του πρωθυπουργού να κρατήσει την έκθεσή του ανοιχτή για μια ώρα αργότερα το βράδυ.

Σύμφωνα μάλιστα με τα λεγόμενά του «είπα να μείνω λίγο παραπάνω, παρότι δεν πίστεψα ότι θα έρθει ο πρωθυπουργός. Ωστόσο με εντυπωσίασε η ακρίβεια του ραντεβού, καθώς με ενημέρωσαν ότι θα είναι εδώ 17:32. Μόλις τον είδα, δεν πίστευα στα μάτια του».

Ο Χάρις δήλωσε επίσης ότι δεν έκανε την παραμικρή νύξη για πολιτική στον Κάμερον, καθώς οι πολιτικές συζητήσεις «είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να χάσεις τον πελάτη».

Φυσικά δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί μαζί του, ενώ σημείωσε ότι ούτε ο Κάμερον ζήτησε έκπτωση επί της τιμής του αυτοκινήτου, ούτε και ο ίδιος του πρότεινε κάτι τέτοιο. Τέρας ψυχραιμίας ο Χάρις και, από σήμερα, ένας από τους πιο διάσημους εμπόρους μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στο Ενωμένο Βασίλειο.

Photo credit: theguardian.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!