Μικ: «Άλλο ένα βήμα»

Μικ: «Άλλο ένα βήμα»

Μικ: «Άλλο ένα βήμα»

Ο Κρις Μικ έκανε λόγο για παράσταση στην Πορτογαλία, ενώ τόνισε ότι η νίκη του ήταν άλλο ένα βήμα για εκείνον ως οδηγός.

Τη δεύτερη νίκη της καριέρας του πανηγύρισε ο Κρις Μικ στην Πορτογαλία, με τον Βρετανό να τονίζει ότι αυτή ήταν άλλο ένα βήμα για εκείνον, ενώ έκανε λόγο για παράσταση στην ιβηρική χώρα. «Ήταν ένα τέλειο Σαββατοκύριακο, μία παράσταση.

Είναι άλλο ένα βήμα για μένα ως οδηγός. Φέτος μαζεύω εμπειρία. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους αγώνες για να επωφεληθούμε και δοκιμάσουμε για τον τίτλο την επόμενη χρονιά», είπε ο Μικ, μετά τη νίκη του. Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον 36χρονο οδηγό ο Ιβς Ματόν, τη στιγμή που ο Μικ συμμετέχει στο πρόγραμμα εξέλιξης της Citroen ενόψει του 2017.

«Έχουμε δουλέψει με τον Κρις για πολύ καιρό και ξέρουμε τα δυνατά και τα αδύναμα σημειά του. Γνωριζόμαστε για χρόνια και είναι ένας πολύ γρήγορος οδηγός με μεγάλη τεχνική επιστροφή, η οποία μπορεί να στήσει το αυτοκίνητο με το καλύτερο υλικό.

Έδειξε ότι μπορούσε να ''χτίσει'' τον αγώνα στο πρώτο μισό του αγώνα πιέζοντας σκληρά, αλλά είναι επίσης αποδεκτό ότι σε κάποια σημεία το αυτοκίνητο δεν ήταν στα καλύτερά του. Στο δεύτερο μισό του Ράλι πήγε ένα βήμα πίσω και διαχειρίστηκε το αποτέλεσμα», ανέφερε το αφεντικό της γαλλικής ομάδας.

Best of internet