Μπέργκερ: «Υποψήφιος πρωταθλητής ο Φερστάπεν»

Μπέργκερ: «Υποψήφιος πρωταθλητής ο Φερστάπεν»

Μπέργκερ: «Υποψήφιος πρωταθλητής ο Φερστάπεν»

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν μελλοντικό παγκόσμιο πρωταθλητή τον Μαξ Φερστάπεν, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Γκέρχαρντ Μπέργκερ τονίζοντας πως ακόμα είναι νωρίς να πούμε αν θα φτάσει στο επίπεδο των Σουμάχερ, Σένα.

Στην εκπληκτική πορεία του Μαξ Φερστάπεν στη Formula1 αναφέρθηκε ο Γκέρχαρντ Μπέργκερ. Ο Αυστριακός έχει κερδίσει στο παρελθόν αγώνες στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, κάτι που έχει πράξει από τη Βαρκελώνη και ο Ολλανδός. Ο άλλοτε πιλότος της F1 επιβεβαίωσε όσους θεωρούν τον 18χρονο ταλαντούχο οδηγό μελλοντικό παγκόσμιο πρωταθλητή.

«Είναι υποψήφιος για ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα (στο μέλλον)», είπε, αρχικά, μιλώντας στην ιστοσελίδα motorsport.com. Όσο για το αν μπορεί να βρεθεί στο επίπεδο οδηγών-θρύλων του σπορ, όπως οι Μίκαελ Σουμάχερ, Άιρτον Σένα, τόνισε ότι ακόμα είναι δύσκολο να πει κάτι τέτοιο. «Δε θα έλεγα στο ίδιο επίπεδο ακόμα επειδή είναι δύσκολο να πω σε αυτό το στάδιο.

Όμως, δε θα έλεγα όχι. Είναι καλό για τη Formula1 να έχει έναν 18χρονο να κάνει ό,τι κάνει αυτή τη στιγμή. Είναι καλό και για τη Red Bull, που αποδεικνύει ότι ήταν σωστό να τον φέρει τόσο νωρίς στην F1 και να τον βάλει στην άλλη ομάδα. Είναι ωραία η όλη ιστορία», πρόσθεσε.

Best of internet