Η BMW M3 που έγινε... αγροτικό!

Η BMW M3 που έγινε... αγροτικό!
Τι γίνεται όταν έχεις πολλά λεφτά, όμως χρειάζεσαι ένα αυτοκίνητο για τα χωράφια, που να διαφέρει από όλα τα υπόλοιπα; Μετατρέπεις μια M3 σε... Pick-Up!

Η BMW M3 για πολλούς είναι ένα πολυχρηστικό αυτοκίνητο, καθώς συνδυάζει επιδόσεις, οδηγική ευχαρίστηση και δεν είναι δύσχρηστη μέσα στην πόλη, σε αντίθεση με άλλα αυτοκίνητα με την ισχύ της. Όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπορεί με άνεση να εκτελέσει τα χρέη ενός... αγροτικού! Μια εταιρεία που εδρεύει στη Νότια Αφρική αποφάσισε ότι το σπορ μοντέλο της BMW έχει περιθώρια βελτίωσης, οπότε και αφαίρεσε την ανθρακονημάτινη οροφή της E92 M3. τροποποίησε το πίσω μέρος και το αποτέλεσμα σε αφήνει τουλάχιστον... άφωνο.

Για πολλούς μπορεί να είναι «ιεροσυλία», όμως θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι έχει γίνει σωστή δουλειά και όχι μια πρόχειρη μετατροπή, κρίνοντας από τις φωτογραφίες τουλάχιστον. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το σασί έχει δεχθεί τις απαραίτητες ενισχύσεις ώστε να είναι όσο άκαμπτο χρειάζεται και μπορεί να χρησιμοποιείται κανονικά σαν ένα «αγροτικό». Επίσης, ο V8 κινητήρας των 4.0 λίτρων που αποδίδει 420 ίππους είναι κάτω από το καπό, όμως έχει προστεθεί και ένας κομπρέσορας, ώστε να ανεβάσει την ισχύ ακόμη περισσότερο. Η τελευταία προσθήκη το κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο, με την εταιρεία Mad Dog Racing (που επιμελήθηκε τη μετατροπή) να λέει ότι είναι η μοναδική Pick-Up M3 στον κόσμο με κομπρέσορα! Δείτε τις φωτογραφίες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!