Έτοιμοι για το... comeback στη Mercedes

Έτοιμοι για το... comeback στη Mercedes

Έτοιμοι για το... comeback στη Mercedes

Στη Mercedes δείχνουν έτοιμοι για το... comeback στο Μονακό, μετά τα όσα έγιναν στη Βαρκελώνη. Χάμιλτον: «Ένα αποτέλεσμα στο μυαλό μου». Ρόσμπεργκ: «Ένα από τα... σπίτια μου». Βολφ: «Να ''χτυπήσουμε'' ξανά».

Για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια, η Mercedes είδε στη Βαρκελώνη αμφότερα τα μονοθέσιά της να εγκαταλείπουν, μετά το ατύχημα μεταξύ Νίκο Ρόσμπεργκ και Λιούις Χάμιλτον. Οι απόψεις διίστανται, όσον αφορά το ποιος φταίει, αν και ο Βρετανός παραδέχτηκε το λάθος του και απολογήθηκε, όμως φαίνεται πως όλα ανήκουν στο παρελθόν. Μπροστά υπάρχει το Γκραν Πρι του Μονακό και στα «ασημί βέλη» δείχνουν έτοιμοι και πρόθυμοι για το... comeback στα θετικά αποτελέσματα.

Χάμιλτον: «Ένα αποτέλεσμα στο μυαλό μου»

Ο Χάμιλτον, πάντως, έχει μόνο ένα αποτέλεσμα στο μυαλό του, όπως δήλωσε ενόψει του Γκραν Πρι στο Μόντε Κάρλο, και αυτό δεν είναι άλλο από τη νίκη. «Η Βαρκελώνη ήταν το χειρότερο συναίσθημα, αλλά, όπως πάντα λέω, το αληθινό τεστ είναι το πώς σηκώνεσαι όταν έχεις πέσει. Ήταν μία δύσκολη στιγμή για όλους μας, όμως τώρα είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει και κοιτάμε μπροστά, που υπάρχει το Μονακό.

Είναι απίστευτη αίσθηση να φτιάχνεις ένα μονοθέσιο, το οποίο να... χορεύει σε αυτούς τους δρόμους, που είναι από τους πιο ανατριχιαστικούς που μπορείς να αντιμετωπίσεις σε αγωνιστικό μονοθέσιο. Δεν είχα τα καλύτερα αποτελέσματα στο Μονακό τα τελευταία χρόνια, όμως πέρυσι έδειξα ότι έχω τον ρυθμό να κάνω τη δουλειά.

Είναι πάντα διαφορετικό τριήμερο, με την εξτρά μέρα, τα σκάφη στο λιμάνι και τον ύπνο στο σπίτι. Αυτό το κάνει διασκεδαστικό επειδή όλος ο ρυθμός είναι κάτι άλλο στο υπόλοιπο της σεζόν. Μόνο ένα αποτέλεσμα είναι στο μυαλό μου γι' αυτό το Σαββατοκύριακο».

Ρόσμπεργκ: «Ένα από τα... σπίτια μου»

Από τη μεριά του, ο Ρόσμπεργκ στάθηκε στο γεγονός ότι είναι ένας από τους εντός έδρας αγώνες του και δήλωσε έτοιμος για μάχη με τον ομόσταυλό του και τις Ferrari, Red Bull. «Ήμουν απογοητευμένος, μετά απ' ό,τι συνέβη στην Ισπανία, για μένα, αλλά κυρίως την ομάδα. Είμαστε σε αυτό μαζί και ξέρω πόσο σκληρά δουλεύουν όλοι για να φτιάξουν αυτά τα εκπληκτικά μονοθέσια.

Οπότε, το να είμαστε αμφότεροι στο χώμα είναι το χειρότερο πιθανό σενάριο. Όμως, έχουμε μιλήσει και είναι θέμα χρόνου να το αφήσουμε στο παρελθόν. Είναι ένας από τους εντός έδρας αγώνες στο Μονακό. Εκεί μεγάλωσα και εκεί μένω ακόμα και σήμερα, οπότε πάντα είναι ξεχωριστό τριήμερο. Έχω αναμνήσεις από κάθε στροφή από τις μέρες που πήγαινα σχολείο και πάντα έχω μεγάλη στήριξη εκεί από την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους οπαδούς, που σου δίνουν εξτρά ώθηση.

Είναι εκπληκτικό που έχω κερδίσει εκεί τα τρία τελευταία χρόνια, όμως γνωρίζω ότι θα είναι δύσκολο με τον Λιούις, τις Ferrari και τις Red Bull να είναι τόσο δυνατές. Αισθάνομαι αισιόδοξος, οπότε πάμε για στη μάχη!».

Βολφ: «Να ''χτυπήσουμε'' ξανά»

Τέλος, ο Τότο Βολφ είναι αισιόδοξος για νέο... χτύπημα της ομάδας του επισημαίνοντας πως στην ομάδα του Μπράκλεϊ πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι και δυνατοί. «Ξεκάθαρα τα πράγματα ήταν δύσκολα στη Βαρκελώνη. Χάσαμε μία ευκαιρία, αλλά έτσι είναι οι αγώνες. Οι οδηγοί ξέρουν πώς λειτουργούμε. Η ομάδα είναι υπεύθυνη να τους δώσει τα καλύτερα δυνατά μονοθέσια και είναι υπεύθυνοι για να πάρουν το καλύτερο από αυτά και να τα φέρουν στον τερματισμό.

Όταν τους απογοητεύουμε, τους ζητάμε συγγνώμη και το αντίστροφο. Όλοι μαζί ασχολούμαστε με τις αποτυχίες και προχωράμε. Τώρα πάμε στο Μονακό, μία πολύ διαφορετική πρόκληση. Για μία ακόμη φορά έχουμε δει τους αντιπάλους μας να έχουν κάνει βήματα μπροστά, που μας προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη μάχη.

Η Red Bull ήταν στην κορυφή στη Βαρκελώνη, μετά από μία κλειστή μάχη με τη Ferrari, οπότε είναι ξεκάθαρο ότι δεχόμαστε επίθεση από περαιτέρω από μία πλευρές. Δεν μπορούμε να πετάξουμε την μπάλα, πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, δυνατοί και να ''χτυπήσουμε'' ξανά αυτό το Σαββατοκύριακο».

Best of internet