Ντένις: «Η McLaren θα εκθρονίσει τη Mercedes»

Νίκος Τσιώκος
Ντένις: «Η McLaren θα εκθρονίσει τη Mercedes»
Υπεραισιόδοξος είναι ο Ρον Ντένις, ο οποίος πιστεύει ότι η McLaren θα είναι αυτή που θα εκθρονίσει τη Mercedes και όχι η Ferrari.

Τα δύο τελευταία χρόνια η Ferrari έχει βελτιωθεί και κυνηγάει την επιστροφή στην κορυφή της Formula1, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να κερδίσει τη Mercedes. Ωστόσο, φαίνεται ότι προκύπτει και άλλη μία απειλή για τα «ασημί βέλη».

Συγκεκριμένα, ο Ρον Ντένις, μιλώντας στο BBC, εμφανίστηκε υπεραισιόδοξος ότι η ομάδα του Γουόκινγκ θα προλάβει τη Scuderia και θα είναι αυτή που θα... ρίξει από τον θρόνο την ομάδα του Μπράκλεϊ. Μάλιστα, με τις αλλαγές των κανονισμών το 2017, βλέπει αυτό να γίνεται ακόμα και την επόμενη χρονιά.

«Ειλικρινά πιστεύω ότι η επόμενη παγκόσμια πρωταθλήτρια μετά τη Mercedes θα είναι η McLaren. Θα φτάσουμε σε αυτόν τον στόχο πριν από τους υπόλοιπους (Ferrari). Έχω πίστη στην τεχνική ικανότητα των ανθρώπων μας και στη Honda.

Οι κανονισμοί του 2017 θα είναι με ισότιμους όρους και είναι αρκετός χρόνος για μας να πλησιάσουμε με τη Honda. Πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή ευκαιρία. Θα μπορούμε να κερδίσουμε αγώνες. Δε θέλω να κάνω προβλέψεις, αλλά ο εκθρονισμός της Mercedes θα είναι πρόκληση για όλους και έχω λόγο να πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε πριν από οποιαδήποτε άλλη ομάδα», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!