Πετάει - πετάει το αυτοκίνητο (video)

Πετάει - πετάει το αυτοκίνητο (video)
Άλμα πάνω από μια πλατεία έκανε νεαρός οδηγός στη Ρουμανία, φέρνοντας στο νου εικόνες από τη δημοφιλή αμερικανική σειρά Dukes of Hazzard.

Τα πιο διάσημα και τα περισσότερα άλματα με αυτοκίνητο στη μικρή οθόνη ανήκουν δικαιωματικά στη σειρά Dukes of Hazzard και στον «Στρατηγό Λη», ένα Dodge Charger που αποτελούσε και τον πραγματικό πρωταγωνιστή της δημοφιλούς σειράς των δεκαετιών ’80 και ΄90.

Λίγο αργά είναι γεγονός, αλλά με τον ίδιο εντυπωσιακό τρόπο, ένας Ρουμάνος οδηγός αναβίωσε τις σκηνές των Ντιουκς, πραγματοποιώντας ένα εντυπωσιακό άλμα μήκους δεκάδων μέτρων πάνω από μια πλατεία.

Προφανώς πιωμένος ή κοιμισμένος, ο 22χρονος οδηγός του λευκού αυτοκινήτου δεν έκοψε καθόλου ταχύτητα στον κυκλικό κόμβο, χτύπησε το τσιμεντένιο στηθαίο και απογειώθηκε μέτρα στον αέρα. Για καλή του τύχη, το αυτοκίνητο προσγειώθηκε με τους τροχούς μέσα στα λιμνάζοντα νερά της βροχής και σταμάτησε σχεδόν αμέσως.

Όπως ανέφερε η αστυνομία της πόλης Μπράιλα, που συνέβη το γεγονός, ο οδηγός δεν τραυματίστηκε, όμως του αφαιρέθηκε το δίπλωμα και παραπέμφθηκε να δικαστεί για φθορά δημόσιας περιουσίας.

Σε αντίθεση με τις κινηματογραφικές σκηνές αλμάτων και αυτοκινητικών καταδιώξεων, αυτές της πραγματικότητας δεν έχουν ποτέ αίσιο τέλος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!