Σχεδόν έτοιμη η νέα Porsche Cayenne;

Σχεδόν έτοιμη η νέα Porsche Cayenne;

Σχεδόν έτοιμη η νέα Porsche Cayenne;

To SUV της Porsche βρίσκεται ένα στάδιο πριν την ανανέωση και κάποιες νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, αποκαλύπτουν σε μεγάλο μέρος και το εσωτερικό του.   

Η Cayenne είναι ένα από τα πιο δημοφιλή SUV και η Porsche την ανανεώνει, ώστε να παραμείνει στην επικαιρότητα της κατηγορίας. Εξωτερικά οι διαφορές φαίνονται να μην είναι πολλές, ωστόσο δεν έχουμε στη διάθεσή μας κάποια ξεκάθαρη φωτογραφία, παρά μόνο μερικές με αρκετά «βαρύ» καμουφλάζ που θα κρύβει τις περισσότερες λεπτομέρειες. Στο εσωτερικό η εικόνα είναι λίγο διαφορετική, καθώς βλέπουμε ένα μεγάλο μέρος του. 

Μπορεί κι εκεί να έχει καμουφλάζ που καλύπτει αρκετό από το ταμπλό και την κεντρική κονσόλα, όμως στην οθόνη του Infotainment αποκαλύπτεται η σχεδίασή του! Μιλώντας για το σύστημα πολυμέσων, θα έχει μεγαλύτερη οθόνη αφής η οποία ενδέχεται να ξεπερνά τις 10 ίντσες σε διάσταση, ενώ στον πίνακα οργάνων συναντάμε μερικές αναλογικές ενδείξεις (στροφόμετρο) αλλά και οθόνες, για την προβολή των υπολοίπων πληροφοριών! Μηχανικά, βασίζεται στην πλατφόρμα που «πατάνε» και τα Audi Q7, Bentley Bentayga, με τους κινητήρες να είναι V6 και V8 σύνολα σε βενζίνη, ντίζελ και υβριδικές εκδόσεις! 

Best of internet