«Χρυσάφι» για το Hummer του Tupac

«Χρυσάφι» για το Hummer του Tupac
To θηριώδες μαύρο αυτοκίνητο του διάσημου ράπερ κατάφερε να «πιάσει» περισσότερα από 300.000€, σε μια δημοπρασία που έγινε στις ΗΠΑ.

Πίσω στο 1996, ο Tupac είχε αγοράσει ένα θηριώδες Hummer H1 σε μαύρο χρώμα, λίγους μήνες δηλαδή πριν το θάνατό του, οπότε ήταν και το τελευταίο του αυτοκίνητο. Σήμερα, το ίδιο μαύρο όχημα κατάφερε να «πιάσει» περισσότερα από 300.000€ σε μια δημοπρασία, έχοντας περίπου 16.350 χιλιόμετρα στο οδόμετρό του. Πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτά καλύφθηκαν από τον γνωστό ράπερ ή από κάποιον άλλο ιδιοκτήτη του οχήματος μετά τον θάνατό του.

Το αυτοκίνητο έχει διάφορες αισθητικές πινελιές (όπως οι προβολείς στην οροφή και ο «εργάτης» στο εμπρός μέρος) που όπως αναφέρεται, έχουν προστεθεί από τον ίδιο τον Tupac στο πλαίσιο της εξατομίκευσης του Hummer και της προσαρμογής του στα «μέτρα» του. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι το H1 είναι σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς πλαστικές και ξύλινες επιφάνειες, όπως και τα δέρματα του εσωτερικού μοιάζουν σαν να είναι κάποιου καινούργιου οχήματος κι όχι ενός με 20 χρόνια στην «πλάτη» του. Το εξωτερικό βρίσκεται σε ανάλογη κατάσταση, με το γυαλιστερό μαύρο χρώμα να μην έχει διαβρωθεί και σημάδια από επαφές να μην είναι ορατά, τουλάχιστον από τις φωτογραφίες. Μαζί, ο ιδιοκτήτης παρέλαβε και μερικά από τα έγγραφα του αυτοκινήτου, που αποδεικνύουν ότι κάποτε αποτελούσε περιουσιακό στοιχείο του Tupac! Δείτε τις φωτογραφίες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!