Αντρέτι: «Σπάνιο ταλέντο ο Φερστάπεν»

Νίκος Τσιώκος
Αντρέτι: «Σπάνιο ταλέντο ο Φερστάπεν»
Ο Μάριο Αντρέτι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μαξ Φερστάπεν τονίζοντας ότι είναι σπάνιο το ταλέντο που διαθέτει.

Για τον Μαξ Φερστάπεν και την εξέλιξή του μίλησε ο Μάριο Αντρέτι στο ESPN. Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula1 και θρύλος αγώνων στην Αμερική τόνισε πως ο Ολλανδός διαθέτει ένα σπάνιο ταλέντο και ότι σωστά οι ειδικοί τον βλέπουν να κατακτά τον τίτλο στο μέλλον. «Έδειξε αυτή τη σπίθα επανειλημμένα στην Toro Rosso πέρυσι που μπήκε στην F1.

Έφερε την Toro Rosso στο επόμενο επίπεδο, όπως είχε κάνει και ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Κανείς δε σκέφτηκε ποτέ ότι θα κέρδιζε μία Toro Rosso, αλλά ο Φέτελ το έκανε υπό τις πιο αβέβαιες συνθήκες. Έδειξε την ικανότητά του και ο Μαξ κάνει το ίδιο τώρα.

Το ταλέντο του σε αυτό το επίπεδο είναι πολύ σπάνιο. Δεν έδειξε ότι είναι απλά ένα πυροτέχνημα, αλλά την υπόσχεσή του και γι' αυτό ανταμείφθηκε με τη μετακίνησή του από την Toro Rosso στη Red Bull. Το να έχεις αυτή την ευκαιρία σε αυτή την ηλικία και να έχεις προετοιμαστεί τόσο καλά είναι μία χρυσή ευκαιρία, την οποία κέρδισε. Πήρε το πλεονέκτημα απ' όλα και έκανε αξιοθαύμαστη δουλειά.

Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Γιος επειδή είμαι κι εγώ σε αυτή τη θέση. Παρακολουθώ τα παιδιά μου να αγωνίζονται και ξέρω την ικανοποίηση που φέρνει στην οικογένεια. Νομίζω ότι ο Μαξ έχει στερεωθεί στον κόσμο της F1 και πολλοί από τους ειδικούς τον βλέπουν ως ενδεχόμενο παγκόσμιο πρωταθλητή», είπε ο Αμερικανός, που βλέπει τον εγγονό του (γιο του Μάικλ) Μάρκο να συμμετέχει στα IndyCar.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!