Μάρκεζ: «Έρχεται η σειρά μου»

Νίκος Τσιώκος
Μάρκεζ: «Έρχεται η σειρά μου»
Ο Μαρκ Μάρκεζ τόνισε πως έρχεται η σειρά του για να κερδίσει εκ νέου αγώνα στο Moto GP αφήνοντας υποσχέσεις για το Γκραν Πρι της Βαρκελώνης.

Μία... ανάσα από την τρίτη νίκη της σεζόν έφτασε ο Μαρκ Μάρκεζ στο Μουτζέλο της Ιταλίας, όμως ο Χόρχε Λορένθο του... έκλεψε την μπουκιά απ' το στόμα! Ωστόσο, ο Ισπανός της Repsol Honda άφησε υποσχέσεις ενόψει του Γκραν Πρι της Βαρκελώνης στην Καταλούνια τονίζοντας πως έρχεται η σειρά του. «Ήξερα ότι θα είναι πολύ κοντά. Παλεύαμε πολύ όλο το τριήμερο στην επιτάχυνση.

Πρέπει να δουλέψουμε εκεί. Είχα καλό αγώνα, ο βασικός στόχος ήταν το βάθρο, αλλά όταν είδα τον Βαλεντίνο να έχει πρόβλημα, είπα ότι μπορούσα να ακολουθήσω τον Λορένθο στο όριο. Σκέφτηκα ''εντάξει, θα δοκιμάσω''. Ξεχάστε το πρωτάθλημα, έρχεται η σειρά του Μάρκεζ! Προσπάθησα στο 100% και πήρα πολλά ρίσκα επειδή υπήρχε η πιθανότητα για νίκη.

Έκαναν έναν καλό τελευταίο γύρο, προσπάθησα να κλείσω τις στροφές, αλλά στην ευθεία περίμενα πως ο Χόρχε θα μπορούσε να με προσπεράσει πριν τη γραμμή του τερματισμού και έτσι έγινε. Εξεπλάγην διότι δεν περίμενα να με περάσει εκεί πέρα. Στην τελευταία στροφή προσπάθησα να την πάρω ανοιχτά και να επιστρέψω με μεγαλύτερη ταχύτητα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να κερδίσω τον αγώνα», ανέφερε ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!