Ασφαλής προσέγγιση

VOLVO V-40 CROSS COUNTRY

Ασφαλής προσέγγιση

Το Volvo V40 Cross Country πλησιάζει την κατηγορία των crossover όμως κρατά κάποιες αποστάσεις, προβάλλοντας το δικό του χαρακτήρα και τις παραδοσιακές αξίες της φίρμας. Πλέον, έχει ακόμα ένα νέο όπλο και αυτό δεν είναι άλλο, από τον κινητήρα βενζίνης της έκδοσης T3 με τους 152 ίππους!

Ασφαλής προσέγγιση

Tο V40 είναι το «βασικό» μοντέλο της Volvo, όμως κρατά τις παραδόσεις της μάρκας και τις μεταφέρει στην κατηγορία των μικρομεσαίων. Αυτά, ισχύουν και για την ελαφρώς υπερυψωμένη έκδοση του V40, με την ονομασία Cross Country. Η μεγαλύτερη διαφορά τους εντοπίζεται στο αισθητικό κομμάτι, με χαρακτηριστικές πλαστικές ποδιές που έχουν τοποθετηθεί χαμηλά στο αμάξωμα, ράγες οροφής, ένα αλουμινένιο φιλέτο στον πίσω προφυλακτήρα και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος κατά τέσσερα εκατοστά να ολοκληρώνουν τη συνολική εικόνα.
Η καμπίνα του Cross Country δεν φέρει διαφοροποιήσεις συγκριτικά με αυτή του V40. Αυτό σημαίνει ότι ανοίγοντας την πόρτα συναντάμε ένα ποιοτικό και σύγχρονο σχεδιαστικά εσωτερικό, με αρκετούς χώρους για τους επιβάτες. Εκείνοι που κάθονται πίσω δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με τον... Διαβάστε ολόκληρη την δοκιμή εδώ!

Best of internet