Ένα 4ήμερο γεμάτο νέα μοντέλα μοτοσυκλέτας!

Ένα 4ήμερο γεμάτο νέα μοντέλα μοτοσυκλέτας!
Από την Παρασκευή 20 Μαΐου έχει ανοίξει τις πύλες του στην Τεχνόπολη του Δ. Αθηναίων στο Γκάζι, το Φεστιβάλ Μοτοσικλέτας (Scooter Moto Festival), μια από τις μεγαλύτερες ετήσιες διοργανώσεις στην Αθήνα.

Η μεγάλη διοργάνωση των 2 τροχών επιστρέφει για 5η χρονιά στην Τεχνόπολη του Δ. Αθηναίων στο Γκάζι και υπόσχεται να χαρίσει μοναδικές στιγμές στους επισκέπτες του. Tο φετινό Φεστιβάλ, εκτός από όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλέτας, scooter, παπιών και ATV της χρονιάς, θα περιλαμβάνει πολλές ακόμα εκπλήξεις, δικαιολογώντας στο ακέραιο τον τίτλο μιας διαδραστικής εκδήλωσης με επίκεντρο τον άνθρωπο μοτοσυκλετιστή.

Θα δεις θεατρικές παραστάσεις με θέμα την οδηγική αφάλεια, θα κάνεις μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης με πραγματικό εξομοιωτή, θα αγοράσεις/πουλήσεις ανταλλάξεις δίσκους βινυλίου στο επιτόπιο bazaar, θα γνωρίσεις τα πλέον σύγχρονα αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλέτας, θα παρακολουθήσεις ακροβατικά σόου από τους καλύτερους στο είδος, θα συμμετάσχεις σε κληρώσεις δώρων, θα ακούσεις μουσική από κορυφαίο dj και γενικώς …δεν παίζει να το χάσεις!

Μετά την τεράστια επιτυχία του SMF της Θεσσαλονίκης προ μηνός, που συγκέντρωσε περισσότερους από 14.000 επισκέπτες, το 5ο συνεχόμενο SMF της Αθήνας θα είναι το πληρέστερο και καλύτερο Φεστιβάλ Μοτοσυκλέτας όλων των εποχών!

Εκεί θα σε περιμένουν να τις δεις από κοντά σημαντικές μοτοσυκλέτες, παλιές και καινούργιες, όλες καλογυαλισμένες και πρόθυμες να σου μάθουν τα μυστικά τους.

Πάρε μαζί και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ακόμα και μοτοσυκλετιστές να μην είναι, το σίγουρο είναι ότι ..θα γίνουν, έστω και για τέσσερις μέρες! Και μέχρι τότε, μπορείς να ενημερώνεσαι καθημερινά για κάθε νέο που θα προκύπτει στην ηλεκτρονική διεύθυνση smf.events

Mην το χάσετε! Είναι ανοικτό και σήμερα Κυριακή 22 Μαϊου 2016.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!