Στο όνομα της οικονομίας

FORD MONDEO 1.6

Στο όνομα της οικονομίας

Το Ford Mondeo είναι ένα από τα καλύτερα μεσαία οικογενειακά της αγοράς και στην έκδοση 1.5 TDCi ECOnetic με τον βασικό πετρελαιοκινητήρα, μεταμορφώνεται σε ένα «εργαλείο» με ελάχιστα έξοδα κίνησης.

Στο  όνομα της  οικονομίας

Tο Ford Mondeo είναι μια από τις κλασικές προτάσεις την ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία των μεσαίων οικογενειακών αυτοκινήτων. Η τελευταία του γενιά έφτασε στην Ευρώπη στα τέλη του 2014, έχοντας να επιδείξει την παραδοσιακά ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά του μοντέλου, νέες τεχνολογίες και νέο σύγχρονο ντιζάιν. Εμπρός τα στενόμακρα φωτιστικά σώματα με τα λεπτά φώτα ημέρας δίνουν ένα εκλεπτυσμένο ύφος, η μάσκα έχει εξαγωνικό επιβλητικό σχεδιασμό και έντονα νεύρα διατρέχουν το καπό, αλλά και τα πλαϊνά του αμαξώματος.
Το εσωτερικό του Mondeo είναι άνετο, με πολλές θήκες για μικροαντικείμενα και σωστή εργονομία. Η ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι καλή και άνω του μέσου όρου της κατηγορίας, με την συναρμολόγησή τους να κυμαίνεται σε αντίστοιχα καλά επίπεδα. Η εμφάνιση είναι σύγχρονη, η οποία ενισχύεται από... Διάβασε όλη την δοκιμή εδώ!

Best of internet