Αισιόδοξος για θέση στο γκριντ το 2017 ο Φαντόρν

Αισιόδοξος για θέση στο γκριντ το 2017 ο Φαντόρν

Αισιόδοξος για θέση στο γκριντ το 2017 ο Φαντόρν

Ο Στόφελ Φαντόρν είναι αισιόδοξος ότι θα βρει θέση στο γκριντ της Formula1 το 2017, είτε με τη McLaren, είτε με άλλη ομάδα.

Μπορεί να ήταν υποψήφιος για μία θέση στη McLaren, όμως για φέτος έμεινε εκτός αγώνων της Formula1. Ο λόγος για τον Στόφελ Φαντόρν, ο οποίος αντικατέστησε τον τραυματία Φερνάντο Αλόνσο στο Μπαχρέιν και πήρε τους πρώτους βαθμούς της ομάδας του Γουόκινγκ στη σεζόν. Πάντως, ο Βέλγος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα βρει μία θέση στο γκριντ το 2017, είτε με τη McLaren, είτε με άλλη ομάδα.

«Δεν ξέρω πότε θα γίνει. Μιλάω πολύ με τον Ρον (Ντένις) και τον Ερίκ (Μπουγιέ) σε κάθε Γκραν Πρι και στο εργοστάσιο. Προσπαθώ να πιέσω όσο το δυνατόν πιο πολύ. Είχα την ευκαιρία να τρέξω στο Μπαχρέιν, αλλά για την ώρα δεν έχει αποφασιστεί τίποτα ακόμα. Η απόφαση να έρθει νωρίτερα παρά αργότερα.

Νιώθω πολύ αισιόδοξος για τις πιθανότητές μου την επόμενη χρονιά. Έχω συμβόλαιο με τη McLaren και είμαι με αυτή την ομάδα για πολύ καιρό, οπότε είναι η βασική μου προτεραιότητα να πάρω μία θέση εδώ. Αλλά αν για κάποιο λόγο δε γίνει αυτό, τότε πιστεύω ότι υπάρχουν και αλλού ευκαιρίες», ανέφερε ο 24χρονος πιλότος.

Best of internet