Βγήκαν τα... μαχαίρια μεταξύ Λορένθο, Βινιάλες

Νίκος Τσιώκος
Βγήκαν τα... μαχαίρια μεταξύ Λορένθο, Βινιάλες
Πιο νωρίς από το 2017, όταν οι Χόρχε Λορένθο, Μάβερικ Βινιάλες θα αγωνίζονται σε δύο κορυφαίες ομάδες, βγήκαν τα... μαχαίρια μεταξύ των δύο αναβατών, που κατηγόρησαν ο ένας τον άλλον για τακτικές.

Το 2017 οι Χόρχε Λορένθο και Μάβερικ Βινιάλες θα αγωνίζονται σε δύο ομάδες που θα πρωταγωνιστούν. Ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής στην Ducati μεν και ο νεαρός αναβάτης της Suzuki στη Yamaha δε. Ωστόσο, φαίνεται ότι η κόντρα τους ξεκίνησε πολύ πιο νωρίς και συγκεκριμένα στο Γκραν Πρι της Ιταλίας στο Μουτζέλο.

Με το πέρας των κατατακτηρίων δοκιμών, ο Λορένθο κατηγόρησε τον συμπατριώτη του ότι χρησιμοποίησε κάποιου είδους τακτική με τον Βαλεντίνο Ρόσι. «Η στρατηγική μου ήταν να είμαι μόνος μου και όσο το δυνατόν πιο γρήγορος. Άλλοι αναβάτες έπρεπε να αναζητήσουν ή να περιμένουν κάποιον. Όπως στην περίπτωση των Ρόσι και Βινιάλες, που ήταν κάποια στρατηγική που είχαν. Είναι σαν να κλέβεις σε τεστ στο σχολείο», δήλωσε ο Λορένθο.

Κάτι που δεν έμεινε αναπάντητο από τον Βινιάλες, ο οποίος έκανε λόγο για τακτικές μεταξύ του Λορένθο και του Αντρέα Ιανόνε! «Ο Λορένθο δεν μπορεί να μιλήσει (για τακτικές) επειδή σχεδιάζει τις δοκιμές με τον Ιανόνε, που έκανε χρόνο πίσω από μένα. Ο Ρόσι μου πήρε την pole, αλλά πρέπει να παραδεχτείτε ότι έκανε καλή δουλειά», ήταν τα λόγια του Βινιάλες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!