Σοβαρό ατύχημα με τραυματισμούς στη Formula 3! (vid)

Νίκος Τσιώκος
Σοβαρό ατύχημα με τραυματισμούς στη Formula 3! (vid)
Σοβαρό ατύχημα είχαμε στον πρώτο από τους τρεις αγώνες της Formula 3 στο Σπίλμπεργκ της Αυστρίας, στο οποίο τραυματίστηκαν δύο πιλότοι!

Με σοβαρό ατύχημα ξεκίνησε ο τέταρτος γύρος του φετινού πρωταθλήματος της Formula 3 στο Σπίλμπεργκ της Αυστρίας. Στον πρώτο από τους τρεις αγώνες ο Ράιαν Τβέτερ της Carlin έκανε τετακέ στο χώμα και σταμάτησε στην άκρη της πίστας, με τον Πίτερ Ζι Κονγκ Λι να χτυπάει στο πίσω μέρος του μονοθεσίου του ομόσταυλού του και στην κυριολεξία να απογειώνεται για να προσγειωθεί με δύναμη στο χώμα.

Το ίδιο έπραξε και ο Πέδρο Πικέ της Van Amersfoort Racing, όμως κατέληξε στο χώμα δίχως απογείωση. Όπως ανακοίνωσαν η FIA και η Carlin, οι Λι, Τβέτερ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με τον πρώτο να μπαίνει στο χειρουργείο για επέμβαση, καθώς είχε πολλά σπασμένα οστά στη φτέρνα του, κατάγματα σε τέσσερις σπόνδυλους, καθώς και μικροτραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Πάντως, σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχει τις αισθήσεις του και επικοινωνία με το προσωπικό της ομάδας. Όσον αφορά τον Τβέτερ, είχε κάποια βαριά τραύματα στο γόνατό του, όμως είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον Λι. Τέλος, δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός για τον τρίτο εμπλεκόμενο του ατυχήματος, Πέδρο Πικέ, ενώ με το που έγινε το συμβάν είχαμε αμέσως κόκκινη σημαία και διακοπή στον αγώνα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!