Έρχεται το Yamaha Tricity με 155 κ.εκ.

Έρχεται το Yamaha Tricity με 155 κ.εκ.
Σημαντικά βελτιωμένο, με μεγαλύτερο κινητήρα και ισχύ 15 ίππων, το τρίκυκλο σκούτερ της Yamaha θα διατίθεται πλέον σε δύο εκδόσεις.

Από το Ιούλιο, οι θιασώτες του ελαφρού, εύχρηστου και προσιτού τρίκυκλου της Yamaha, του Tricity, θα έχουν μια ακόμα επιλογή. Η έκδοση των 155 κ.εκ. έρχεται με σημαντικές βελτιώσεις, όπως περισσότερο χώρο, μεγαλύτερο πίσω τροχό και ισχυρότερο κινητήρα με μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων, που αποδίδει 15 ίππους –αντί των 11 του 125.

Με αυτό το δεδομένο το Tricity 150 είναι πλέον πολύ πιο πρακτικό, σβέλτο και άνετο, χωρίς να χάνει το τεράστιο πλεονέκτημα του χαμηλού βάρους, της μέγιστης ευελιξίας και της ευκολίας οδήγησης.

Το Tricity απευθύνεται σε αναβάτες που επιζητούν ένα προσιτό, ιδιαίτερα οικονομικό αλλά και ασφαλές μέσο αστικής μετακίνησης. Η μεγάλη σταθερότητα των δύο εμπρός τροχών συμπληρώνεται από το στάνταρ σύστημα ABS στα φρένα, τα οποία περιλαμβάνουν δύο δίσκους εμπρός και έναν πίσω.

Ταυτόχρονα, το Tricity διαθέτει το σύστημα συνδυασμένης πέδησης UBS το οποίο εξασφαλίζει την ταυτόχρονη λειτουργία και των τριών δίσκων, με αποτέλεσμα εξαιρετικά μικρές αποστάσεις ακινητοποίησης.

Μαζί με τις αλλαγές στα μηχανικά μέρη, τo Tricity έχει υποστεί και βελτιώσεις σε στοιχεία όπως η αισθητική και η πρακτικότητα, με μεγάλο δοχείο καυσίμου 7 λίτρων και ακόμα μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης κάτω από το κάθισμα, που πλεόν χωρά ένα full face κράνος και αρκετά μικρότερα αντικείμενα.

Το νέο Tricity διατίθεται σε τρία χρώματα, μπλε – γκρι – λευκό, και οι τιμές του θα ανακοινωθούν σύντομα, λίγο πριν την έναρξη των πωλήσεών του στη χώρα μας, τον Ιούλιο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!