Τυχεροί αστυνομικοί, άτυχοι παράνομοι (video)

Τυχεροί αστυνομικοί, άτυχοι παράνομοι (video)
Με τρία Nissan 370Z Nismo στις τάξεις της, η αστυνομία του Τόκιο ενισχύει σημαντικά την ικανότητα καταδίωξης.

Μπροστά στα supercar που χρησιμοποιεί η αστυνομία στο Ντουμπάι, στο Αμπου Ντάμπι ή στην Ντόχα, τα νέα αποκτήματα των Ιαπώνων συναδέλφων τους μπορεί να μοιάζουν ταπεινά. Ποιος όμως δεν θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του για καταδίωξη ένα 370Ζ αντί ενός Pulsar, για παράδειγμα;

Η αστυνομία του Τόκιο περήφανη, παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση τα τρία πρώτα 370Z Nismo που θα ενταχθούν σε ειδική ομάδα καταδίωξης και παράλληλα θα αποτελούν τη «βιτρίνα» της σε κάθε περίσταση δημόσιας παρουσίας της.

Τα αυτοκίνητα είναι φυσικά βαμμένα στα ειδικά χρώματα των περιπολικών και φέρουν όλα τα απαραίτητα διακριτικά και φάρους, ωστόσο οι ομοιότητες σταματούν εκεί. Ο V6 κινητήρας τους των 3,7 λίτρων αποδίδει 350 ίππους και η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω κιβωτίου 6 σχέσεων.

Πλέον, όσοι Ιάπωνες οδηγοί επιθυμούν να αναβιώσουν σκηνές από την ταινία Fast and Furious The Tokyo Drift στην πρωτεύουσα της χώρας, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν. Πλέον, η αστυνομία διαθέτει τα εργαλεία που χρειάζεται για να τους καταδιώξει επί ίσοις όροις.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!