Προσέλαβαν σωματοφύλακες για Λορένθο, Μάρκεζ!

Νίκος Τσιώκος
Προσέλαβαν σωματοφύλακες για Λορένθο, Μάρκεζ!
Σωματοφύλακες για την προστασία των Χόρχε Λορένθο και Μαρκ Μάρκεζ από θερμόαιμους οπαδούς του Βαλεντίνο Ρόσι προσέλαβαν οι διοργανωτές του Γκραν Πρι της Ιταλίας στο Μουτζέλο.

Η δράση του Moto GP συνεχίζεται στην Ιταλία και στο Μουτζέλο. Με άλλα λόγια στην... έδρα του Βαλεντίνο Ρόσι και οι διοργανωτές του Γκραν Πρι φοβούνται ενδεχόμενη επίθεση σε Χόρχε Λορένθο και Μαρκ Μάρκεζ από θερμόαιμους οπαδούς του «Γιατρού». Άλλωστε, ακόμα είναι φρέσκα τα όσα έγιναν πέρυσι με τους τρεις αναβάτες, όσον αφορά τη μάχη του τίτλου.

Γι' αυτό και προσέλαβαν σωματοφύλακες για την προστασία των δύο Ισπανών, οι οποίοι αποτελούν κόκκινο πανί για τους οπαδούς του Doctor. Μάλιστα στο Κατάρ, στην Αργεντινή και στο Λε Μαν οι θεατές αποδοκίμασαν έντονα τους Λορένθο, Μάρκεζ, τόσο την ώρα της εκκίνησης, όσο και όταν αυτοί ανέβηκαν στο βάθρο.

Συνάμα, ο Ρόσι ανακοίνωσε στην Αργεντινή πως η λέσχη των φαν του κάλεσε όλους όσους τον στηρίζουν να συγκρατηθούν στο Μουτζέλο και να μην επιτεθούν στους προαναφερθέντες. «Και αυτό είναι σαν να το έχω πει εγώ ο ίδιος», δήλωσε ο εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. «Παρακαλέσαμε τη γερμανική εταιρεία, που μας διαθέτει το προσωπικό ασφαλείας, να μας στείλει άλλους δύο συνεργάτες της.

Ο Λορένθο και ο Μάρκεζ θα έχουν σωματοφύλακες, που θα είναι προετοιμασμένοι και θα έχουν λάβει το πράσινο φως, να αντιδράσουν αν το απαιτεί η περίσταση», είπε εκπρόσωπος της Dorna Sports. Τέλος, να σημειώσουμε ότι σωματοφύλακα θα έχει και ο αδερφός του Μάρκεζ, Άλεξ, ενώ τα motorhomes των ομάδων θα είναι υπό 24ωρη παρακολούθηση από τους ανθρώπους της κατόχου των εμπορικών δικαιωμάτων του Moto GP.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!