Με σαφείς προτεραιότητες

Με σαφείς προτεραιότητες
Το Seat Leon X-Perience 1.6 TDi είναι ένα μοντέλο που προσφέρει ακριβώς ότι υπόσχεται, δηλαδή μεγάλους χώρους και δυνατότητα κίνησης εκτός δρόμου, σε συνδυασμό μάλιστα με σημαντική οικονομία καυσίμου.

Λίγο πριν την έλευση του πρώτου SUV της Seat, του Ateca, ερχόμαστε σε επαφή με το μοναδικό όχημα της εταιρείας που έχει κάποιες εκτός δρόμου καταβολές, το Leon X-Perience. Η συγκεκριμένη έκδοση βασίζεται στο Leon ST (στέισον βάγκον) και οπτικά διαφέρει αισθητά, όντας πιο «περιπετειώδες». Μαύρα προστατευτικά πλαστικά που βρίσκονται περιμετρικά του αμαξώματος, αλουμινένια φιλέτα στη βάση του πίσω προφυλακτήρα και αυξημένη απόσταση από το έδαφος φροντίζουν να το κάνουν ξεχωριστό, τουλάχιστον στο εξωτερικό.
Απεναντίας, το εσωτερικό είναι το ίδιο με αυτό του Leon ST. Το χρώμα που κυριαρχεί σε όλες τις επιφάνειες είναι το μαύρο, με τα υλικά να έχουν προσεγμένη ποιότητα και πολύ καλή συναρμογή. Οι χώροι είναι κυριολεκτικά άπλετοι και τέσσερις ενήλικες θα ταξιδέψουν χωρίς καμία παραχώρηση, με μόνο στοιχείο που περιορίζει τον πέμπτο επιβάτη να είναι το κάπως ογκώδες τούνελ στα πόδια του. Ο χώρος αποσκευών ικανοποιήσει κάθε απαίτηση με την χωρητικότητα των 587 λίτρων και οι γάντζοι που υπάρχουν φροντίζουν να προσθέσουν μερικούς ακόμη... Διαβάστε ολόκληρη την δοκιμή εδώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!