Επιστρέφει το Honda S2000;

Επιστρέφει το Honda S2000;
Η Honda σύντομα θα σβήσει τα 70 κεράκια της και για να το γιορτάσει, θα παρουσιάσει ένα νέο αυτοκίνητο-έκπληξη όπως και μια νέα κορυφαία μοτοσυκλέτα!

Οι οπαδοί της Honda, αλλά και των roadsters γενικότερα μπορούν πλέον να... πανηγυρίσουν, καθώς όπως όλα δείχνουν, η Honda σκέφτεται σοβαρά να λανσάρει ξανά ένα μοντέλο σαν το S2000. Μη ξεχνάμε ότι το τελευταίο παρουσιάστηκε στα 50ά γενέθλια της εταιρείας (το 1998), οπότε γιατί η ιστορία να μην επαναληφθεί και στον εορτασμό των 70 χρόνων; Όπως αναφέρει το Αμερικανικό Car and Driver, μια νέα supersport μοτοσυκλέτα είναι ήδη στα σκαριά και θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτή που «τρέχει» στο MotoGP με τον Μαρκ Μαρκέθ και τον Ντάνι Πεντρόσα.

Ουσιαστικά, θα είναι η έκδοση δρόμου της RC213V-S! Από την άλλη, στο κομμάτι των αυτοκινήτων, η ανώνυμη πηγή του Αμερικανικού μέσου είπε ότι θα έπρεπε να περιμένουμε κάτι σπέσιαλ και συγκεκριμένα, το νέο αυτό μοντέλο θα είναι παρόμοιο με το Mazda Miata (MX-5), όμως το Honda θα έχει σημαντικά μεγαλύτερη ισχύ! Αν τελικά οι πληροφορίες αυτές βγουν αληθινές, το roadster της Ιαπωνικής φίρμας θα «πατάει» σε μια νέα πλατφόρμα σχεδιασμένη για εκείνο, με την κίνηση να μεταδίδεται πίσω. Πληροφορίες για τον κινητήρα του δεν ξέρουμε βέβαια, όμως δεν θα ήταν παράλογο να δούμε κάτω από το εμπρός καπό τον νέο τετρακύλινδρο τούρμπο των 2.0 λίτρων που χρησιμοποιεί και το νέο Civic Type-R! Σε συνδυασμό με το βάρος που θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει κορυφαίες επιδόσεις! Σύντομα, περιμένουμε περισσότερα νέα από την ίδια τη Honda.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!