Βιλνέβ: «Φταίει ο Ρόσμπεργκ»

Νίκος Τσιώκος
Βιλνέβ: «Φταίει ο Ρόσμπεργκ»
Ο Ζακ Βιλνέβ πιστεύει ότι ο Νίκο Ρόσμπεργκ είναι αυτός που ευθύνεται για το ατύχημα με τον Λιούις Χάμιλτον στον αγώνα της Ισπανίας.

Στη Mercedes έχουν ξεπεράσει το δίλημμα για το ποιος είναι υπεύθυνος για το ατύχημα των Νίκο Ρόσμπεργκ, Λιούις Χάμιλτον στον αγώνα της Ισπανίας. Οι δυο τους είχαν επαφή στην Καταλούνια, με τον Νίκι Λάουντα να κατηγορεί τον Βρετανό και τον Τότο Βολφ να το θεωρεί αγωνιστικό συμβάν, όπως και οι αγωνοδίκες, αλλά το θέμα έμεινε εκεί.

Μάλιστα, ο Χάμιλτον απολογήθηκε και αυτή τη φορά δε βγήκαν τα... μαχαίρια. Ωστόσο, το θέμα ακόμα συζητιέται, με τον Ζακ Βιλνέβ να πιστεύει ότι υπαίτιος για το εν λόγω ατύχημα είναι ο Ρόσμπεργκ. «Ποτέ δεν το είδατε αυτό στη δεκαετία του 80 επειδή θα σκότωναν ο ένας τον άλλον. Τώρα οι οδηγοί νομίζουν ότι είναι σε video game. Είναι ένα από τα πράγματα που ποτέ δεν κάνεις.

Μπορείς να ρωτήσεις αν ο Λιούις (Χάμιλτον) έπρεπε να είναι τόσο επιθετικός, αλλά αν θες να κατηγορήσεις κάποιον, φταίει 100% ο Νίκο (Ρόσμπεργκ). Έκανε κίνηση, όταν ο Λιούις ήδη είχε κάνει τη δική του. Δεν το κάνεις αυτό γιατί είναι το πιο επικίνδυνο και άδικο που μπορείς να κάνεις στους αγώνες. Από αυτή την άποψη ήταν 100% λάθος (ο Ρόσμπεργκ)», ανέφερε στη Mirror ο πρώην πιλότος της Formula1 και παγκόσμιος πρωταθλητής του 1997.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!