Φέτελ: «Ακόμα μπορώ τον τίτλο»

Νίκος Τσιώκος
Φέτελ: «Ακόμα μπορώ τον τίτλο»
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ πιστεύει πως ακόμα έχει πιθανότητες να διεκδικήσει τον τίτλο στη Formula1 φέτος, αν και βρίσκεται στο -52 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Δε σταματάει να είναι αισιόδοξος για την κατάκτηση του τίτλου ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 48 βαθμούς πίσω από Νίκο Ρόσμπεργκ, Κίμι Ραϊκόνεν και Λιούις Χάμιλτον, όμως πιστεύει πως ακόμα μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, καθώς και ότι υπάρχει η πιθανότητα για νίκη στο Μονακό.

«Νομίζω πως μπορούμε. Υπάρχει η πιθανότητα. Δεν είμαστε στην καλύτερη θέση τώρα, δεν είμαστε τα φαβορί στο Μονακό. Φαβορί παραμένουν οι Mercedes, αλλά θα προσπαθήσουμε πολύ σκληρά και αν υπάρχει πιθανότητα για νίκη, θα επιχειρήσουμε τη νίκη. Μετά το Μονακό, είναι ο Καναδάς, οπότε πάμε βήμα-βήμα και δεν κοιτάμε πολύ μακριά.

Όμως, σε γενικές γραμμές είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχει η πιθανότητα (για νίκη) εκεί. Θα είναι δυνατή πίστα για μας, ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί πέρυσι. Βελτιώσαμε το μονοθέσιο σε κάποιους τομείς, που χρειάζεσαι για το Μονακό. Το μονοθέσιο είναι καλύτερο από πλευράς οδήγησης», είπε σε δηλώσεις του ο πιλότος της Ferrari.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!