Έχουν δουλειά στη Mercedes

Νίκος Τσιώκος
Έχουν δουλειά στη Mercedes
Στη Mercedes έχουν αρκετή δουλειά να κάνουν ενόψει του Γκραν Πρι του Μονακό, καθώς το ατύχημα των Ρόσμπεργκ, Χάμιλτον στην Ισπανία προκάλεσε ζημιά σε πάνω από 1000 μέρη των μονοθεσίων.

Στον απόηχο του ατυχήματος μεταξύ Νίκο Ρόσμπεργκ και Λιούις Χάμιλτον στην Ισπανία βρίσκονται στη Mercedes. Στα «ασημί βέλη» έχουν αρκετή δουλειά ενόψει του Γκραν Πρι του Μονακό, καθώς το ατύχημα μεταξύ των δύο πιλότων στον αγώνα της Καταλούνια προκάλεσε ζημιά σε πάνω από 1000 μέρη των δύο μονοθεσίων.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο γενικός διευθυντής της ομάδας του Μπράκλεϊ, Ρομπ Τόμας, στο επίσημο κανάλι αυτής στο youtube. «Υπήρχε μεγάλη ζημιά. Όταν τα μονοθέσια επέστρεψαν στο γκαράζ, έγινε πολλή ανάλυση, πολλές κλήσεις και φωτογραφίες ήρθαν σ' εμάς. Ό,τι πήραμε από την πίστα μπήκε σε λίστα για καραντίνα επειδή πρώτη μας προτεραιότητα είναι να σιγουρέψουμε ότι το μονοθέσιο είναι ασφαλές.

Αυτή η λίστα συμπεριλαμβάνει όλα τα μέρη που είναι ύποπτα (πως έχουν πάθει ζημιά). Στη λίστα αυτή τη στιγμή βρίσκονται πάνω από 1000 μέρη, που είτε έχουν καταστραφεί, είτε χρειάζονται δουλειά. Μέρη πρώτης τάξης, όπως η ανάρτηση, πρέπει να είναι σωστά, και δίνουμε προτεραιότητα σε αυτά.

Μετά θα κοιτάξουμε τα υπόλοιπα για να εξασφαλίσουμε ότι θα πάμε στην πίστα (του Μονακό) στην καλύτερη δυνατή κατάσταση», ήταν τα λόγια του. Έτσι, ακολουθεί μία δύσκολη εβδομάδα για τους Γερμανούς, που θέλουν να παρουσιάσουν εκ νέου ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο και να επιστρέψουν στις νίκες στο Μόντε Κάρλο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!