Τι κάνει μια Lamborghini στον παγετώνα; (video)

Τι κάνει μια Lamborghini στον παγετώνα; (video)
Ο Σουηδός επαγγελματίας σκιέρ Γιον Όλσον «λυσσάει» με μια Murcielago, σε συνθήκες που δεν θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς για ένα supercar.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ευφάνταστος σκιέρ δημιουργεί περίεργα υβρίδια αυτοκινήτων, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά, για να διασκεδάσει με πρωτότυπο τρόπο.

Πρόσφατα διέσχισε μερικές πίστες σκι στο δρόμο προς την κορυφή ενός παγετώνα, με όχημα μια Lamborghini Murcielago. Θέλοντας ίσως να δείξει ότι αν υπάρχει φαντασία και μεγάλη τσέπη, τα supercar μπορούν να μην περιορίζονται μόνο στις βαρετές ασφάλτινες πίστες.

Στο βίντεο τον βλέπουμε στο Fonna Glacier, ένα χιονοδρομικό κέντρο στη Νορβηγία, όπου ο Όλσον απολαμβάνει τους 640 ίππους της Murcielago, εξοπλισμένης με ελαστικά που έχουν καρφιά 16 χιλιοστών. Απαραίτητα για να βρεθεί πρόσφυση, στο δρόμο προς την κατάκτηση του τρίτου μεγαλύτερου παγετώνα της Ευρώπης, του Folgefonna.

Ο Σουηδός δεν αρκείται μόνο στη διάσχιση των πιστών, αλλά τον βλέπουμε να στήνει ακόμα και σλάλομ, για να διασκεδάσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Τα πλάνα δεν είναι μόνο διασκεδαστικά αλλά και πανέμορφα, καθώς τα τοπία του περιβάλλουν το νορβηγικό παγετώνα είναι πραγματικά μαγευτικά.

Το όλο σκηνικό μας κάνει φυσικά να αναπολούμε τη δική μας καθημερινότητα και ταυτόχρονα να φανταζόμαστε ποια ακόμα τρελή ιδέα θα περάσει από το μυαλό του Σουηδού αθλητή, που αρέσκεται να δοκιμάζει τα πιο περίεργα αυτοκίνητα στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!