Με Mercedes σε στεριά, αέρα και θάλασσα (video)

Με Mercedes σε στεριά, αέρα και θάλασσα (video)
Αν έχεις τον τρόπο, μπορείς να μην αφήνεις ποτέ την κορυφαία αίσθηση πολυτέλειας μιας Mercedes να σε εγκαταλείψει.

Για την αγορά τους, απαιτούνται πολλά εκατομμύρια. Τόσα, που η κατοχή τους αποτελεί απλά ένα όνειρο για το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων.

Η Mercedes τα δημιούργησε ώστε οι πελάτες της να μην χάνουν ποτέ την επαφή με την κορυφαία ποιότητα και αίσθηση που προσφέρουν τα αυτοκίνητά της. Ένα σκάφος αναψυχής και ένα ελικόπτερο με τη σφραγίδα του τμήματος Mercedes Benz Style είναι τα ιδανικά συμπληρώματα μετακίνησης σε θάλασσα και αέρα, για αυτούς που θεωρούνται ρέκτες του lifestyle της γερμανικής εταιρείας.

Το σκάφος των 14 μέτρων που κατασκευάζει η Silver Arrows Marine ονομάζεται «Arrow 460 Granturismo» και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 επιβάτες στους πολυτελείς χώρους του. Ταχύτατο και εξαιρετικά σταθερό, είναι ικανό για πλεύση σε ανοιχτές θάλασσες και το κόστος του ξεπερνά τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Το ελικόπτερο με την ονομασία «H145 Mercedes-Benz Style» είναι κατασκευής της ευρωπαϊκής Airbus και διαθέτει μοναδικά στοιχεία πολυτέλεια και διαρρύθμισης στο άνετο εσωτερικό.

Προορίζεται φυσικά για VIP μετακινήσεις και διαθέτει δύο κινητήρες, κάτι που το καθιστά ικανό να πετά παντού. Το κόστος του ανέρχεται περίπου στα 8.000.000€, το οποίο φυσικά αυξάνεται σημαντικά ανάλογα με το πακέτο στοιχείων εξοπλισμού τόσο πλοήγησης, όσο και πολυτέλειας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!