Φερστάπεν: «Θετικό βήμα η αλλαγή κινητήρα»

Φερστάπεν: «Θετικό βήμα η αλλαγή κινητήρα»
Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull πιστεύει ότι η νέα μονάδα ισχύος είναι μια καλή εξέλιξη για το μονοθέσιό του, ενώ αναφέρει ότι αρχίζει να συνηθίζει ακόμη καλύτερα μέρα με τη μέρα.

Ο νέος κινητήρας της Renault φαίνεται πως ικανοποίησε όποιον το δοκίμασε, καθώς ο Φερστάπεν είπε κι εκείνος ότι είναι καλύτερος από τον προηγούμενο, κάτι που υποστήριξε και ο Ρικιάρντο. Ο Ολλανδός πιλότος πρόσθεσε ότι το μόνο που έλειπε ήταν να ελέγξουν τα νούμερα και την αξιοπιστία, όμως όλα πήγαν καλά και στη συνέχεια, δήλωσε: «Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, μπορούσαμε να τρέχουμε όλη μέρα. Για εμένα, συνηθίζω ακόμη περισσότερο το μονοθέσιο και νομίζω πως ήταν μια καλή ημέρα, καθώς είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω νέα πράγματα στο τιμόνι κι όλα δούλεψαν εξαιρετικά».

Η νέα μονάδα ισχύος της Renault είχε αρχικά προγραμματιστεί να κάνει ντεμπούτο στο Γκραν Πρι του Καναδά, όμως λέγεται ότι αυτό ίσως γίνει και στο Μονακό. Ο Φερστάπεν, είπε για αυτό: «Θα ήταν ευπρόσδεκτο να έχουμε διαθέσιμο το νέο κινητήρα στο Μονακό. Πάντα θες περισσότερη δύναμη, έτσι δεν είναι; Νομίζω πως εδώ έχουμε μια καλή ευκαιρία, όμως πρώτα πρέπει να το προετοιμάσουμε σωστά και ύστερα θα δούμε που θα καταλήξουμε».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!