«Παρέλαση» από πολυτελή Hyundai

«Παρέλαση» από πολυτελή Hyundai

«Παρέλαση» από πολυτελή Hyundai

Η υπομάρκα της Hyundai, Genesis, πατάει βαθιά το γκάζι και ετοιμάζει πέντε ακόμη μοντέλα, ώστε μέχρι το 2020 να έχει έξι διαφορετικές προτάσεις στην γκάμα της.   

Με τα σήματα της Genesis, η Hyundai λανσάρει το μεγάλο πολυτελές σεντάν της, με το όνομα G90. Σε μια προσπάθεια για μια μεγαλύτερη γκάμα με πολλές προτάσεις, η Genesis σχεδιάζει την επίθεσή της προς όλες τις κατευθύνσεις, σε κάθε πολυτελή κατηγορία. Συγκεκριμένα, μέχρι το 2020 σύμφωνα με μια φωτογραφία που δημοσίευσε το "The Korean Car Blog", περιμένουμε να δούμε ένα μεσαίο πολυτελές σεντάν, ένα αντίστοιχο της μικρότερης κατηγορίας, ένα μεσαίο πολυτελές SUV, ένα μικρότερο πολυτελές SUV και ένα σπορ κουπέ. 

Κάθε ένα από αυτά θα έχει να αντιμετωπίσει ισχυρούς και εδραιωμένους αντιπάλους από πολλές κατασκευάστριες εταιρείες, όμως σίγουρα θα βρουν το δικό τους κοινό. Άλλωστε, σχεδιάζουν και διάφορες ελκυστικές προτάσεις με γρήγορα μοντέλα ώστε να «χτυπήσουν» τις M, AMG και RS εκδόσεις των BMW, Mercedes και Audi αντίστοιχα, ενώ δεν θα λείψουν και επαναφορτιζόμενα υβριδικά μοντέλα (Plug-In Hybrids). Σύμφωνα με την εικόνα που έχουμε στη διάθεσή μας, τα δύο πολυτελή σεντάν που αναμένονται από τη Genesis θα παρουσιαστούν πριν το 2017 και τα υπόλοιπα, θα ακολουθήσουν αργότερα. 

Best of internet